Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
49-ers Brasov Fyla F.C.
442 Tactiek 1
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 37.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Rychlý geeft een lange en hoge pass. Hart is nu in balbezit. Hart passt de bal zonder na te denken. Arnaudov is nu in balbezit. Arnaudov draait met de bal, schiet en ... Mourão bokst de bal weg.

6e minuut.
Arzu rent richting de bal. Arzu passt de bal in één keer door. Arnaudov is nu in balbezit. Arnaudov haalt uit met een fantastische trap. Mourão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Fyla F.C. 0:1

13e minuut.
Naas rent richting de bal. Naas geeft een hoge lob. Maquilena kopt de bal weg. Cívka is nu in balbezit. Cívka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ustaoğlu rent richting de bal. Ustaoğlu geeft een hoge lob. De Vogue kopt de bal weg. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Teke probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Naas de bal. Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal draait met de bal, schiet en ... Maessen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
49-ers Brasov - Fyla F.C. 1:1

27e minuut.
Maquilena geeft een hoge lob. Cívka is nu in balbezit. Cívka passt de bal met de wreef. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkal schiet op doel. Maessen bokst de bal weg.

32e minuut.
Hart geeft de bal voor. Rychlý met een sublieme pass. Balado probeert naar een medespeler te passen. Ostrovskij is nu in balbezit. Ostrovskij geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Maquilena bereikt de bal nog maar net als eerste. Maquilena passt de bal zonder na te denken. Teke heeft problemen om de bal te vangen. Teke geeft een lange en hoge pass. Cívka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Szmidt rent richting de bal. Tejkal onderschept slim de pass. Teke is nu in balbezit. Teke geeft een lange en hoge pass. Cívka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 49%, Fyla F.C. 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
49-ers Brasov - Fyla F.C. 1:1

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szmidt met een snelle inworp. Araba met een sublieme pass. Arzu rent richting de bal. Arzu geeft een hoge lob. Mourão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Celenza rent richting de bal. Celenza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Fyla F.C. 1:2

58e minuut.
Celenza met een sublieme pass. Arnaudov rent richting de bal. Balado verovert de bal door een tackle van achteren. Arzu verovert de bal door een tackle van achteren. Arzu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Hart passt de bal in één keer door. Arzu is nu in balbezit. Arzu speelt de bal door. Arnaudov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnaudov draait met de bal, schiet en ... Mourão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Fyla F.C. 1:3

62e minuut.
Klungelig pakt Ostrovskij de bal. Celenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Celenza probeert naar een medespeler te passen. Arnaudov rent richting de bal. Arnaudov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - Fyla F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 53%, Fyla F.C. 47%.
49-ers Brasov - Fyla F.C. 1:4