Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Michael Klein
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 29903
F.C. Corvinul 1921 decimata
5-2-1-2 Tactiek plz mercy
46% Balbezit 54%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 59.8
formidabel Schieten goed
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Atanasio is nu in balbezit. Atanasio geeft een hoge lob. Os probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Berbecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - decimata 1:0

13e minuut.
Douro met een snelle inworp. Gruba is nu in balbezit. Gruba passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kikowski de bal. Kikowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba passt de bal in één keer door. Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Rujoiu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Gruba passt de bal in één keer door. Daar is Rujoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruba rent richting de bal. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fernández Urrutia trapt de bal weg van het doel. Istogu kopt de bal weg. Gruba probeert naar een medespeler te passen. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Fernández Urrutia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Douro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gruba rent richting de bal. Gruba geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pasquali verovert de bal door een tackle van achteren. Pasquali met een sublieme pass. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković haalt uit met een fantastische trap. Bello Serans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Corvinul 1921 - decimata 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 37%, decimata 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Corvinul 1921 - decimata 1:1

49e minuut.
Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu probeert naar een medespeler te passen. Cavasini rent richting de bal. Kikowski onderschept slim de pass. Kikowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fernández Urrutia onderschept slim de pass. Fernández Urrutia geeft een hoge lob. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković draait met de bal, schiet en ... Bello Serans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - decimata 1:2

63e minuut.
Fernández Urrutia rent richting de bal. Rujoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Rujoiu passt de bal zonder na te denken. Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Istogu rent richting de bal. Istogu geeft een lange en hoge pass. Rujoiu kopt de bal weg. Kikowski rent richting de bal. Kikowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Jachtunowicz met de inworp. Smoktunowicz speelt de bal door. Kikowski rent richting de bal. Gruba rent richting de bal. Gruba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 39%, decimata 61%.
F.C. Corvinul 1921 - decimata 1:2