Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: ursii bruni Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 20657
ursii bruni FC Delta United
aparare Tactiek tactics 2.1
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 63.5
good Schieten formidable
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


15e minuut.
Lagassa rent richting de bal. Lagassa passt de bal met de wreef. Totúšek rent richting de bal. Totúšek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Antonescu geeft een lange en hoge pass. Çakı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çakı geeft de bal voor. Malancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Malancu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - FC Delta United 0:1

21e minuut.
Inworp. Xoşqayıbov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Modan is nu in balbezit. Modan geeft een lange en hoge pass. Rams krijgt zijn hoofd ertegen. Jeguš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rams is nu in balbezit. Rams speelt de bal door. Malancu rent richting de bal. Malancu draait met de bal, schiet en ... Jeguš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ursii bruni - FC Delta United 0:2

31e minuut.
Malancu passt de bal in één keer door. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełczykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełczykowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kornutyak de bal. Jeguš probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ursii bruni 57%, FC Delta United 43%.
ursii bruni - FC Delta United 0:2

48e minuut.
Xoşqayıbov geeft een lange en hoge pass. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rams is nu in balbezit. Rams haalt uit met een fantastische trap. Jeguš probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Băboiescu rent richting de bal. Băboiescu passt de bal zonder na te denken. Malancu rent richting de bal. Malancu schiet op doel. Rams probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Radnai met een sublieme pass. Bucătaru heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Xoşqayıbov. Xoşqayıbov krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Kiełczykowski is nu in balbezit. Malancu verovert de bal door een tackle van achteren. Malancu met een sublieme pass. Rams bereikt de bal nog maar net als eerste. Rams draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Kiełczykowski speelt de bal door. Radnai rent richting de bal. Radnai passt de bal met de wreef. Malancu rent richting de bal. Malancu haalt uit met een fantastische trap. Jeguš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ursii bruni 68%, FC Delta United 32%.
ursii bruni - FC Delta United 0:2