Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 20685
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA Fyla F.C.
fare e 2 Tactiek 1
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 37.5
formidable Schieten average
very good Passen average
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Klungelig pakt Magenheim de bal. Naas bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim verovert de bal door een tackle van achteren. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kuljović onderschept slim de pass. Kuljović geeft een lange en hoge pass. Szmidt heeft problemen om de bal te vangen. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maessen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Caramarin rent richting de bal. Caramarin passt de bal met de wreef. Araba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trapani is nu in balbezit. Trapani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fyla F.C. 1:0

17e minuut.
Gonthier met een sublieme pass. Trapani heeft problemen om de bal te vangen. Trapani passt de bal in één keer door. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim haalt uit met een fantastische trap. Maessen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Arzu is nu in balbezit. Villalba onderschept slim de pass. Villalba met een sublieme pass. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim draait met de bal, schiet en ... Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Nánási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kuljović probeert naar een medespeler te passen. Gonthier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonthier passt de bal met de wreef. Magenheim rent richting de bal. Magenheim haalt uit met een fantastische trap. Maessen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Villalba speelt de bal door. Trapani rent richting de bal. Trapani passt de bal zonder na te denken. Magenheim rent richting de bal. Magenheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fyla F.C. 2:0

40e minuut.
Villalba passt de bal zonder na te denken. Gonthier heeft problemen om de bal te vangen. Gonthier geeft een hoge lob. Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Villalba met een sublieme pass. Magenheim rent richting de bal. Magenheim passt de bal met de wreef. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov haalt uit met een fantastische trap. Maessen bokst de bal weg.

43e minuut.
Araba rent richting de bal. Villalba onderschept slim de pass. Villalba passt de bal met de wreef. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov schiet op doel. Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ustaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Trapani is nu in balbezit. Trapani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fyla F.C. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 39%, Fyla F.C. 61%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fyla F.C. 3:0

48e minuut.
Trapani rent richting de bal. Trapani geeft een hoge lob. Daar is Nánási, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazakov rent richting de bal. Kazakov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fyla F.C. 4:0

49e minuut.
Klungelig pakt Araba de bal. Villalba is nu in balbezit. Villalba met een sublieme pass. Kazakov is nu in balbezit. Kazakov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fyla F.C. 5:0

64e minuut.
Hart passt de bal met de wreef. Gonthier is nu in balbezit. Gonthier passt de bal in één keer door. Trapani rent richting de bal. Trapani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rodrigues geeft een hoge lob. Magenheim is nu in balbezit. Magenheim probeert naar een medespeler te passen. Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani draait met de bal, schiet en ... Maessen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Araba met een sublieme pass. Gonthier met een sublieme pass. Kuljović probeert naar een medespeler te passen. Magenheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Magenheim draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ustaoğlu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fyla F.C. 6:0

75e minuut.
Magenheim met een sublieme pass. Villalba rent richting de bal. Villalba passt de bal in één keer door. Trapani bereikt de bal nog maar net als eerste. Trapani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 25%, Fyla F.C. 75%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - Fyla F.C. 6:0