Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
49-ers Brasov juventus resita
442 Tactiek smiley-next CRo
59% Balbezit 41%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 2
48.2 gemiddelde waardering 45.1
solid Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen average


7e minuut.
Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. De Vogue rent richting de bal. Obrejan maakt een afschuwelijke overtreding. Obrejan krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Bayramlı geeft een hoge lob. Novello is nu in balbezit. Cetină onderschept slim de pass. Cetină schiet op doel. Mourão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - juventus resita 0:1

21e minuut.
Klungelig pakt Rychlý de bal. Rychlý geeft een hoge lob. Cívka is nu in balbezit. Cívka schiet op doel. Aegerter probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Aegerter probeert naar een medespeler te passen. Aktürk kopt de bal weg. Bazela probeert de bal aan de voet te houden. Tejkal rent richting de bal. Tejkal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Obrejan onderschept slim de pass. Palascar rent richting de bal. Palascar geeft een hoge lob. Cetină springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Novello de bal onder controle te krijgen. Mourão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Perini met een snelle inworp. Palascar rent richting de bal. Maquilena legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Palascar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palascar neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - juventus resita 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 60%, juventus resita 40%.
49-ers Brasov - juventus resita 0:2

48e minuut.
Obrejan met de inworp. Palascar geeft een lange en hoge pass. Cetină bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetină haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Mourão trapt de bal weg van het doel. Tejkal kopt de bal weg. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Obrejan is nu in balbezit. Ostrovskij begaat een overtreding. Obrejan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bayramlı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cetină krijgt zijn hoofd ertegen. Mourão bokst de bal weg.

63e minuut.
De Vogue is nu in balbezit. Teke geeft de bal voor. Maier probeert de bal aan de voet te houden. Cívka bereikt de bal nog maar net als eerste. Cívka schiet op doel. Aegerter bokst de bal weg.

66e minuut.
Cívka is nu in balbezit. Bayramlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bayramlı met een sublieme pass. Cetină rent richting de bal. Cetină haalt uit met een fantastische trap. Mourão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Perini is nu in balbezit. Perini met een sublieme pass. Aktürk is nu in balbezit. Cetină onderschept slim de pass. Cetină draait met de bal, schiet en ... Mourão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Bayramlı geeft een lange en hoge pass. Cetină is nu in balbezit. Cetină probeert naar een medespeler te passen. Cívka is nu in balbezit. Cívka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tejkal bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tejkal is nu in balbezit. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Teodoru speelt de bal door. Rychlý rent richting de bal. Met opzet legt Caballero zijn tegenspeler op de grond. Caballero is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

81e minuut.
Perini speelt de bal door. Palascar bereikt de bal nog maar net als eerste. Palascar met een sublieme pass. Cetină rent richting de bal. Cetină schiet op doel. Mourão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Tejkal is nu in balbezit. Bazela is nu in balbezit. Tejkal onderschept slim de pass. Tejkal heeft problemen om de bal te vangen. Tejkal haalt uit met een fantastische trap. Aegerter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cívka de bal. Cívka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
49-ers Brasov - juventus resita 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 49-ers Brasov 55%, juventus resita 45%.
49-ers Brasov - juventus resita 1:2