Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-21 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.10
  • Stadion: Oltchim
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26046
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA FC Baia Sprie
turbat Tactiek 1xX v9
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
45.9 gemiddelde waardering 22.7
weak Schieten average
very good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Brezeanu is nu in balbezit. Mirski verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olejok. Mirski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Mirski kan niet meer verder spelen. Vadim komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Mateja passt de bal zonder na te denken. Vadim rent richting de bal. Vadim schiet op doel. Picardo probeert de bal aan de voet te houden. Apostolescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vrabie heeft problemen om de bal te vangen. Picardo is nu in balbezit. Picardo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Brezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Treściński is nu in balbezit. Treściński speelt de bal door. Picardo rent richting de bal. Picardo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Negruţ met een sublieme pass. Mateja probeert naar een medespeler te passen. Piruşca is nu in balbezit. Picardo onderschept slim de pass. Picardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - FC Baia Sprie 1:0

25e minuut.
Mateja is nu in balbezit. Treściński is nu in balbezit. Mateja geeft de bal voor. Vadim is nu in balbezit. Vadim schiet op doel. Apostolescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja speelt de bal door. Piruşca is nu in balbezit. Picardo onderschept slim de pass. Picardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 26%, FC Baia Sprie 74%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - FC Baia Sprie 1:0

51e minuut.
Hügelland bereikt de bal nog maar net als eerste. Hügelland geeft de bal voor. Vadim kopt de bal weg. Picardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picardo draait met de bal, schiet en ... Apostolescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Picardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Picardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - FC Baia Sprie 2:0

53e minuut.
Picardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateja rent richting de bal. Mateja speelt de bal door. Daar is Vadim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Vilotijević geeft een hoge lob. Negruţ geeft de bal voor. Daar is Bafia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bafia geeft een lange en hoge pass. Picardo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Vrabie geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mateja met de inworp. Hügelland is nu in balbezit. Hügelland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vrabie kopt de bal weg. Hügelland rent richting de bal. Hügelland passt de bal met de wreef. Vadim bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Vrabie geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilotijević met een snelle inworp. Hügelland geeft een lange en hoge pass. Picardo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.OLTCHIM RM.VALCEA 18%, FC Baia Sprie 82%.
F.C.OLTCHIM RM.VALCEA - FC Baia Sprie 2:0