Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CrvenaZvezda2018 decimata
4231 Tactiek plz mercy
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 58.3
excellent Schieten very good
good Passen very good
adequate Verdedigen formidable


1e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachtunowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Berlea is nu in balbezit. Berlea geeft een hoge lob. Jachtunowicz geeft een lange en hoge pass. Nichifor bokst de bal weg.

9e minuut.
Atanasio geeft een lange en hoge pass. Berlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Berlea passt de bal met de wreef. Mihăilă is nu in balbezit. Mihăilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Butacu rent richting de bal. Butacu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mihăilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăilă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vrbaslija de bal onder controle te krijgen. Berbecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Jachtunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachtunowicz met een sublieme pass. Corozo met een sublieme pass. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Berlea speelt de bal door. Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tătărescu geeft een hoge lob. Mihăilă kan de bal niet met de borst controleren. Mihăilă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Vrbaslija is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mihăilă. Vrbaslija is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vrbaslija zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Biscontri kan de bal niet met de borst controleren. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković draait met de bal, schiet en ... Nichifor bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Corozo zal de hoekschop nemen. Ranković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cavasini probeert naar een medespeler te passen. Corozo rent richting de bal. Corozo geeft de bal voor. Jachtunowicz rent richting de bal. Jachtunowicz haalt uit met een fantastische trap. Nichifor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Berlea kopt de bal weg. Edouard rent richting de bal. Smoktunowicz begaat een overtreding. Smoktunowicz krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Vrbaslija rent richting de bal. Vrbaslija passt de bal zonder na te denken. Jachtunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachtunowicz geeft een hoge lob. Ranković springt en kopt de bal. Nichifor bokst de bal weg. Ordóñez geeft een hoge lob. Atanasio kopt de bal weg. Corozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corozo geeft de bal voor. Ranković springt en kopt de bal. Nichifor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - decimata 0:1

45e minuut.
Jachtunowicz passt de bal in één keer door. Pasquali is nu in balbezit. Biscontri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Biscontri krijgt een gele kaart. Pasquali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pasquali neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
CrvenaZvezda2018 - decimata 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrvenaZvezda2018 50%, decimata 50%.
CrvenaZvezda2018 - decimata 0:2

48e minuut.
Pasquali raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Notta komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Corozo passt de bal zonder na te denken. Vrbaslija geeft een lange en hoge pass. Biscontri probeert de bal met de borst te controleren. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Troncea speelt de bal door. Inworp. Atanasio met een snelle inworp. Corozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Corozo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jachtunowicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ranković de bal. Troncea rent richting de bal. Ranković onderschept slim de pass. Ranković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Smoktunowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CrvenaZvezda2018 56%, decimata 44%.
CrvenaZvezda2018 - decimata 0:2