Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
united mihailesti Motaneii Fiorosi
c12 Tactiek 352
38% Balbezit 62%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
52.3 gemiddelde waardering 64.7
very good Schieten outstanding
adequate Passen excellent
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Piruşca passt de bal met de wreef. Šagovnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Turcomano rent richting de bal. Turcomano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Alatlı is nu in balbezit. Alatlı passt de bal met de wreef. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Dobalyan speelt de bal door. Šagovnović is nu in balbezit. Šagovnović geeft de bal voor. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea schiet op doel. Demircioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Dobalyan heeft problemen om de bal te vangen. Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Alatlı rent richting de bal. Alatlı geeft een lange en hoge pass. Turcomano maakt een snoekduik en kopt de bal. Demircioğlu bokst de bal weg.

17e minuut.
Skafarek is nu in balbezit. Skafarek geeft een lange en hoge pass. Cepero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cepero schiet op doel. bin Abdul Ghani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:0

20e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft de bal voor. Hovhannisyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Czapiga de bal. Czapiga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Turcomano rent richting de bal. Socea met een sublieme pass. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Turcomano onderschept slim de pass. Lazarov maakt een afschuwelijke overtreding. Turcomano raakt geblesseerd tijdens het duel. Piruşca met een snel genomen vrije trap. Sporkslede krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:1

26e minuut.
Hovhannisyan verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovhannisyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovhannisyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Šagovnović probeert naar een medespeler te passen. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turcomano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Socea neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Pedrosa geeft de bal voor. Šagovnović bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović geeft een hoge lob. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united mihailesti 67%, Motaneii Fiorosi 33%.
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:2

46e minuut.
Kotkiewicz komt het veld opgelopen. Bisaku komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Šagovnović de bal. Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrosa geeft een lange en hoge pass. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku schiet op doel. bin Abdul Ghani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Alatlı passt de bal met de wreef. Socea bereikt de bal nog maar net als eerste. Socea passt de bal zonder na te denken. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Šagovnović verovert de bal door een tackle van achteren. Šagovnović passt de bal in één keer door. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Dobalyan probeert naar een medespeler te passen. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Galgóczi geeft een lange en hoge pass. Plesník probeert de bal met de borst te controleren. Bisaku met een sublieme pass. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Dobalyan met een sublieme pass. Klungelig pakt Šagovnović de bal. Šagovnović passt de bal in één keer door. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Piruşca kopt de bal weg. Klungelig pakt Socea de bal. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:3

75e minuut.
Kotkiewicz kopt de bal weg. Bisaku rent richting de bal. Czapiga is nu in balbezit. Bisaku is nu in balbezit. Bisaku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Šagovnović geeft de bal voor. Albrecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Alatlı verovert de bal door een tackle van achteren. Alatlı geeft de bal voor. Turcomano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Demircioğlu met een harde bal richting middenveld. Socea kopt de bal weg. Turcomano bereikt de bal nog maar net als eerste. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:4

87e minuut.
Pedrosa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Šagovnović met een snelle inworp. Turcomano rent richting de bal. Turcomano draait met de bal, schiet en ... Demircioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:5

89e minuut.
Piruşca geeft de bal voor. Albrecht kopt de bal weg. Turcomano is nu in balbezit. Turcomano haalt uit met een fantastische trap. Demircioğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: united mihailesti 54%, Motaneii Fiorosi 46%.
united mihailesti - Motaneii Fiorosi 1:6