Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima F.C. Petrolistul Boldești
dav Tactiek mojo
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.3 gemiddelde waardering 66.2
solid Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


3e minuut.
Athanasiadis geeft de bal voor. Klungelig pakt Feraru de bal. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ... Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 0:1

9e minuut.
Dogas geeft een lange en hoge pass. Nilă rent richting de bal. Igor onderschept slim de pass. Igor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 0:2

10e minuut.
Ciucean passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Merchel de bal. Merchel probeert naar een medespeler te passen. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Myllykangas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Petru is nu in balbezit. Petru probeert naar een medespeler te passen. Codreanu is nu in balbezit. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Myllykangas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 1:2

21e minuut.
Knak probeert naar een medespeler te passen. Bigos is nu in balbezit. Bigos met een sublieme pass. Kováts is nu in balbezit. Kováts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Knak geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kováts stond buitenspel. Feraru maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Merchel is nu in balbezit. Merchel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Igor is nu in balbezit. Dogas is nu in balbezit. Igor is nu in balbezit. Igor schiet op doel. Peikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 1:3

39e minuut.
Kováts onderschept slim de pass. Kováts passt de bal in één keer door. Alexa onderschept slim de pass. Igor rent richting de bal. Igor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 1:4

42e minuut.
Feraru geeft een lange en hoge pass. Kováts rent richting de bal. Daar is Kováts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kováts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 54%, F.C. Petrolistul Boldești 46%.
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 1:5

50e minuut.
Knak geeft een lange en hoge pass. Diţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Igor is nu in balbezit. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Peikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 1:6

53e minuut.
Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean met een sublieme pass. Petru geeft een hoge lob. Codreanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Myllykangas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Ciucean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciucean passt de bal in één keer door. Petru rent richting de bal. Petru geeft een hoge lob. Codreanu springt en kopt de bal. Myllykangas bokst de bal weg.

56e minuut.
Knak geeft een hoge lob. Poulin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bellingham kopt de bal weg. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 2:6

59e minuut.
Bigos geeft een hoge lob. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ... Kováts controleert de bal met de borst. Kováts draait met de bal, schiet en ... Peikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Poulin is nu in balbezit. Knak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poulin raakt geblesseerd tijdens het duel. Petru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Merchel springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Knak geeft een lange en hoge pass. Misierewicz is nu in balbezit. Dogas onderschept slim de pass. Igor rent richting de bal. Igor schiet op doel. Peikov bokst de bal weg.

75e minuut.
Knak passt de bal in één keer door. Kováts is nu in balbezit. Kováts speelt de bal door. Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Codreanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Merchel de bal. Eberl is nu in balbezit. Merchel verovert de bal door een tackle van achteren. Merchel draait met de bal, schiet en ... Myllykangas bokst de bal weg.

84e minuut.
Dogas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexa verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Igor. Igor krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos passt de bal met de wreef. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Peikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 41%, F.C. Petrolistul Boldești 59%.
Craiova Maxima - F.C. Petrolistul Boldești 2:7