Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Titulescu F.C. Rivendell
Normal Tactiek tactic133
45% Balbezit 55%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
21.6 gemiddelde waardering 46.5
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Paradys passt de bal met de wreef. Zaplatkin rent richting de bal. Zaplatkin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filip de bal. Filip draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:1

7e minuut.
Pankiewicz rent richting de bal. Pankiewicz speelt de bal door. Filip rent richting de bal. Danese is nu in balbezit. Danese haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Profire passt de bal zonder na te denken. Gabrian controleert de bal met de borst. Inworp. Fortuński met de inworp. Zaplatkin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Zaplatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaplatkin geeft de bal voor. Danese is nu in balbezit. Danese draait met de bal, schiet en ... Pandelescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:2

23e minuut.
Paradys geeft de bal voor. Filip is nu in balbezit. Filip passt de bal in één keer door. Danese heeft problemen om de bal te vangen. Danese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:3

31e minuut.
Zaplatkin passt de bal in één keer door. Danese rent richting de bal. Danese passt de bal met de wreef. Filip is nu in balbezit. Filip schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:4

33e minuut.
Karatanchev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Filip de bal onder controle te krijgen. Danese rent richting de bal. Danese haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:5

35e minuut.
Paradys speelt de bal door. Zaplatkin met een sublieme pass. Filip speelt de bal door. Danese is nu in balbezit. Danese draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Daar is Danese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gheţea is nu in balbezit. Met opzet legt Danese zijn tegenspeler op de grond. Danese krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pankiewicz is nu in balbezit. Pankiewicz geeft een lange en hoge pass. Muntenuş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu bokst de bal weg. Năsosu heeft problemen om de bal te vangen. Danese is nu in balbezit. Danese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:6

42e minuut.
Karatanchev is nu in balbezit. Karatanchev probeert naar een medespeler te passen. Danese rent richting de bal. Filip bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Titulescu 80%, F.C. Rivendell 20%.
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:7

46e minuut.
Profire rent richting de bal. Danese onderschept slim de pass. Danese passt de bal in één keer door. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Fortuński geeft de bal voor. Karatanchev rent richting de bal. Karatanchev passt de bal met de wreef. Danese bereikt de bal nog maar net als eerste. Danese draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Daar is Gheţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaplatkin onderschept slim de pass. Zaplatkin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karatanchev de bal. Karatanchev geeft de bal voor. Pandelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danese bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:8

67e minuut.
Profire passt de bal in één keer door. Filip is nu in balbezit. Filip geeft een lange en hoge pass. Danese bereikt de bal nog maar net als eerste. Danese haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:9

68e minuut.
Armeanca probeert naar een medespeler te passen. Gabrian probeert naar een medespeler te passen. Negoescu heeft problemen om de bal te vangen. Filip is nu in balbezit. Filip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pankiewicz met de inworp. Klungelig pakt Zaplatkin de bal. Zaplatkin geeft de bal voor. Danese springt en kopt de bal. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:10

83e minuut.
Adaszek is nu in balbezit. Adaszek geeft de bal voor. Danese kopt de bal weg. Karatanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatanchev speelt de bal door. Pandelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Adaszek is nu in balbezit. Armeanca verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaplatkin. Zaplatkin krijgt een gele kaart.

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Argeşeanu stond buitenspel. Paradys maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Năsosu heeft problemen om de bal te vangen. Filip is nu in balbezit. Filip passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Danese is nu in balbezit. Danese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:11

90e minuut.
Danese verovert de bal door een tackle van achteren. Danese passt de bal zonder na te denken. Filip rent richting de bal. Filip schiet op doel. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Titulescu 80%, F.C. Rivendell 20%.
FC Titulescu - F.C. Rivendell 0:11