Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Zalau Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28462
ARSENAL Zalău united mihailesti
mosu 1 Tactiek asss
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
60.8 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen solid


7e minuut.
Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chindea. Zabokrzycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gogola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zabokrzycki krijgt zijn hoofd ertegen. Demircioğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - united mihailesti 1:0

16e minuut.
Skafarek rent richting de bal. Skafarek geeft een hoge lob. Hovhannisyan is nu in balbezit. Hovhannisyan schiet op doel. Horodinca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pinelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Skafarek speelt de bal door. Bisaku rent richting de bal. Bisaku draait met de bal, schiet en ... Horodinca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lazović met de inworp. Macek bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek geeft een hoge lob. Czapiga is nu in balbezit. Czapiga haalt uit met een fantastische trap. Horodinca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Pinelli is nu in balbezit. Pinelli geeft een hoge lob. Galgóczi is nu in balbezit. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Skafarek geeft een hoge lob. Bisaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton begaat een overtreding. Hariton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL Zalău 48%, united mihailesti 52%.
ARSENAL Zalău - united mihailesti 1:0

52e minuut.
Macek rent richting de bal. Yepko onderschept slim de pass. Yepko passt de bal met de wreef. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Demircioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Surdu springt en kopt de bal. Paal!

56e minuut.
Ciortea kopt de bal weg. Zabokrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Surdu rent richting de bal. Surdu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL Zalău - united mihailesti 2:0

58e minuut.
Gogola speelt de bal door. Pinelli is nu in balbezit. Pinelli geeft een hoge lob. Zabokrzycki is nu in balbezit. Zabokrzycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hariton verovert de bal door een tackle van achteren. Hariton speelt de bal door. Galgóczi is nu in balbezit. Surdu verovert de bal door een tackle van achteren. Surdu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Kotkiewicz komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Chindea kopt de bal weg. Yepko bereikt de bal nog maar net als eerste. Macek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Yepko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciortea legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Demircioğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Lazarov verovert de bal door een tackle van achteren. Gogola verovert de bal door een tackle van achteren. Gogola geeft een lange en hoge pass. Zabokrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabokrzycki draait met de bal, schiet en ... Demircioğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Galgóczi de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pinelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Macek de bal. Yepko rent richting de bal. Zabokrzycki rent richting de bal. Zabokrzycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Albu speelt de bal door. Zabokrzycki is nu in balbezit. Albrecht is nu in balbezit. Surdu onderschept slim de pass. Surdu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lazović heeft problemen om de bal te vangen. Chindea bereikt de bal nog maar net als eerste. Yepko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yepko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL Zalău 24%, united mihailesti 76%.
ARSENAL Zalău - united mihailesti 2:0