Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Craiova Maxima Brasovia FC
dav Tactiek 532
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 59.1
very good Schieten excellent
very good Passen solid
very good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Buğdaycı geeft een lange en hoge pass. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Baldus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldus krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Faubert passt de bal in één keer door. Avogadro met een sublieme pass. Żelasko is nu in balbezit. Żelasko draait met de bal, schiet en ... Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Brasovia FC 0:1

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Avogadro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciucean geeft een lange en hoge pass. Merchel is nu in balbezit. Merchel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ciucean met een snelle inworp. Dan rent richting de bal. Merchel onderschept slim de pass. Merchel haalt uit met een fantastische trap. Ferrugem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Craiova Maxima - Brasovia FC 1:1

20e minuut.
Nilă geeft de bal voor. Ciucean rent richting de bal. Ciucean geeft de bal voor. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Peikov speelt de bal door. Daar is Rupiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rupiński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Feraru de bal. Baldus rent richting de bal. De bal raakt de paal. Baldus bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Brasovia FC 1:2

31e minuut.
Plaskie geeft een hoge lob. Baldus heeft problemen om de bal te vangen. Baldus passt de bal zonder na te denken. Żelasko rent richting de bal. Żelasko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Faubert is nu in balbezit. Kalkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru met een sublieme pass. Daar is Baldus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ciucean met een sublieme pass. Merchel rent richting de bal. Dan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dan krijgt een gele kaart. Merchel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciucean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Merchel springt en kopt de bal. Ferrugem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Craiova Maxima - Brasovia FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 53%, Brasovia FC 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Craiova Maxima - Brasovia FC 2:2

56e minuut.
Baldus kopt de bal weg. Misierewicz is nu in balbezit. Misierewicz met een sublieme pass. Żelasko heeft problemen om de bal te vangen. Żelasko schiet op doel. Peikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Poulin passt de bal in één keer door. Buğdaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Plaskie is nu in balbezit. Codreanu onderschept slim de pass. Codreanu haalt uit met een fantastische trap. Ferrugem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Poulin rent richting de bal. Poulin passt de bal met de wreef. Dan met een sublieme pass. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Brasovia FC 3:2

69e minuut.
Misierewicz onderschept slim de pass. Baldus tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Misierewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Misierewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Plaskie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Codreanu rent richting de bal. Codreanu draait met de bal, schiet en ... Ferrugem bokst de bal weg.

73e minuut.
Merchel verovert de bal door een tackle van achteren. Plaskie met een sublieme pass. Avogadro is nu in balbezit. Avogadro geeft een lange en hoge pass. Baldus springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Misierewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelasko rent richting de bal. Misierewicz begaat een overtreding. Misierewicz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Codreanu rent richting de bal. Codreanu passt de bal zonder na te denken. Merchel rent richting de bal. Merchel schiet op doel. Ferrugem probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Craiova Maxima - Brasovia FC 4:2

83e minuut.
Feraru geeft de bal voor. Poulin heeft problemen om de bal te vangen. Poulin passt de bal zonder na te denken. Merchel rent richting de bal. Merchel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Craiova Maxima 51%, Brasovia FC 49%.
Craiova Maxima - Brasovia FC 4:2