Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.11
  • Stadion: Stadion Boldesti
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 51996
F.C. Petrolistul Boldești FC.VASAS
mojo Tactiek bumbum
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
27 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 55
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


12e minuut.
Nanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gavrilă de bal. Vişinoiu rent richting de bal. Vişinoiu schiet op doel. Myllykangas probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kováts verovert de bal door een tackle van achteren. Kováts passt de bal zonder na te denken. Igor is nu in balbezit. Dogas is nu in balbezit. Dogas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Bigos met een sublieme pass. Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dogas met een sublieme pass. Kováts rent richting de bal. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Chiricheş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Petrolistul Boldești - FC.VASAS 1:0

19e minuut.
Pârvu probeert naar een medespeler te passen. Nanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanu speelt de bal door. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă schiet op doel. Myllykangas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Petrolistul Boldești - FC.VASAS 1:1

23e minuut.
Chiricheş met een sublieme pass. Pârvu is nu in balbezit. Pârvu passt de bal zonder na te denken. Gavrilă is nu in balbezit. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Milin passt de bal zonder na te denken. Pârvu bereikt de bal nog maar net als eerste. Athanasiadis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Athanasiadis krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Dogas onderschept slim de pass. Dogas geeft de bal voor. Kováts kopt de bal weg. Igor rent richting de bal. Igor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Chiricheş met een harde bal richting middenveld. Athanasiadis kopt de bal weg. Dogas is nu in balbezit. Igor rent richting de bal. Igor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Athanasiadis passt de bal met de wreef. Milin probeert naar een medespeler te passen. Gavrilă rent richting de bal. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lara de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Pârvu is nu in balbezit. Pârvu passt de bal in één keer door. Gavrilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilă haalt uit met een fantastische trap. Myllykangas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Petrolistul Boldești - FC.VASAS 1:2

37e minuut.
Dogas kopt de bal weg. Daar is Velescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igor is nu in balbezit. Igor schiet op doel. Na een snelle pass probeert Păcală de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bigos zal de hoekschop nemen. Kováts maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiricheş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bălţatu is nu in balbezit. Bălţatu geeft een hoge lob. Bigos probeert de bal aan de voet te houden. Vişinoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişinoiu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Knak met een sublieme pass. Bigos is nu in balbezit. Bigos passt de bal zonder na te denken. Kováts is nu in balbezit. Kováts draait met de bal, schiet en ... Chiricheş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Petrolistul Boldești 49%, FC.VASAS 51%.
F.C. Petrolistul Boldești - FC.VASAS 1:2

58e minuut.
Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dogas de bal. Dogas passt de bal in één keer door. Athanasiadis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kováts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Bălţatu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigos is nu in balbezit. Bigos speelt de bal door. Kováts is nu in balbezit. Kováts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Velescu is nu in balbezit. Dogas verovert de bal door een tackle van achteren. Dogas passt de bal met de wreef. Kováts rent richting de bal. Kováts draait met de bal, schiet en ... Chiricheş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Igor rent richting de bal. Igor haalt uit met een fantastische trap. Chiricheş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Knak speelt de bal door. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos passt de bal in één keer door. Kováts bereikt de bal nog maar net als eerste. Kováts haalt uit met een fantastische trap. Chiricheş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Athanasiadis rent richting de bal. Athanasiadis geeft de bal voor. Velescu kopt de bal weg. Athanasiadis controleert de bal met de borst. Nanu geeft de bal voor. Myllykangas bokst de bal weg.

72e minuut.
Dogas passt de bal met de wreef. Bigos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigos passt de bal met de wreef. Kováts heeft problemen om de bal te vangen. Kováts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft de bal voor. Bigos kopt de bal weg. Igor bereikt de bal nog maar net als eerste. Igor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Igor rent richting de bal. Velescu verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dogas neemt de hoekschop. Kováts maakt een snoekduik en kopt de bal. Chiricheş bokst de bal weg.

88e minuut.
Dogas passt de bal zonder na te denken. Athanasiadis probeert naar een medespeler te passen. Igor is nu in balbezit. Igor schiet op doel. Chiricheş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Petrolistul Boldești 33%, FC.VASAS 67%.
F.C. Petrolistul Boldești - FC.VASAS 1:2