Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Titulescu Secret
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 25.4
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Cioran onderschept slim de pass. Cioran geeft de bal voor. Daar is Muntenuş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Căpusa rent richting de bal. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Pantea probeert naar een medespeler te passen. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Profire haalt uit met een fantastische trap. Armeanca kan de bal niet met de borst controleren. Armeanca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Gheţea probeert de bal met de borst te controleren. Martinovici is nu in balbezit. Martinovici passt de bal in één keer door. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pantea probeert de bal met de borst te controleren. Bălţeanu speelt de bal door. Martinovici rent richting de bal. Martinovici draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Căpusa de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - Secret 0:1

22e minuut.
Argeşeanu probeert naar een medespeler te passen. Stancu heeft problemen om de bal te vangen. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca haalt uit met een fantastische trap. Riucu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Titulescu - Secret 1:1

33e minuut.
Patraulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Patraulea speelt de bal door. Gheţea kan de bal niet met de borst controleren. Cheşnoiu geeft de bal voor. Căpusa probeert de bal aan de voet te houden. Pandelescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Agăt de bal. Bălţeanu speelt de bal door. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Stancu passt de bal in één keer door. Bălţeanu met een sublieme pass. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa schiet op doel. Pandelescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Titulescu 59%, Secret 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Titulescu - Secret 1:1

48e minuut.
Patraulea rent richting de bal. Profire onderschept slim de pass. Profire met een sublieme pass. Armeanca is nu in balbezit. Armeanca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Titulescu - Secret 2:1

56e minuut.
Năsosu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobeş met de inworp. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu heeft problemen om de bal te vangen. Gabrian rent richting de bal. Gabrian geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Martinovici heeft problemen om de bal te vangen. Martinovici geeft een hoge lob. Negoescu rent richting de bal. Căpusa verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Pandelescu bokst de bal weg. Căpusa rent richting de bal. Căpusa haalt uit met een fantastische trap. Pandelescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Titulescu - Secret 2:2

84e minuut.
Martinovici verovert de bal door een tackle van achteren. Martinovici passt de bal met de wreef. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Titulescu 58%, Secret 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Titulescu - Secret 2:2