Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Rivendell Fotbal Club Iasi
tactic133 Tactiek muie
39% Balbezit 61%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
49.6 gemiddelde waardering 53.6
very good Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Gagatek kan de bal niet met de borst controleren. Gagatek verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abegglen zal de hoekschop nemen. Di Fonzo maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Costes passt de bal zonder na te denken. Zaplatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaplatkin speelt de bal door. Danese is nu in balbezit. Danese draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fortuński geeft een hoge lob. Daar is Frousos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danese bereikt de bal nog maar net als eerste. Filip rent richting de bal. Filip draait met de bal, schiet en ... Aiftincăi bokst de bal weg.

38e minuut.
Vervoort probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Aguiar rent richting de bal. Sánchez Aguiar speelt de bal door. Di Fonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

42e minuut.
Doru geeft een hoge lob. Sułowski rent richting de bal. Filip verovert de bal door een tackle van achteren. Filip schiet op doel. Na een snelle pass probeert Risi de bal onder controle te krijgen. Aiftincăi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Fortuński geeft een lange en hoge pass. Frousos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danese verovert de bal door een tackle van achteren. Danese schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Rivendell - Fotbal Club Iasi 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 43%, Fotbal Club Iasi 57%.
F.C. Rivendell - Fotbal Club Iasi 1:0

48e minuut.
Vervoort heeft problemen om de bal te vangen. Ivaldi rent richting de bal. Ivaldi geeft de bal voor. Di Fonzo is nu in balbezit. Di Fonzo draait met de bal, schiet en ... Dalea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Klungelig pakt Hobai de bal. Di Fonzo is nu in balbezit. Doru bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Fonzo verovert de bal door een tackle van achteren. Di Fonzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hirsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Rivendell - Fotbal Club Iasi 1:1

57e minuut.
Sułowski kopt de bal weg. Fortuński is nu in balbezit. Sánchez Aguiar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sánchez Aguiar krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Frousos speelt de bal door. Vervoort is nu in balbezit. Vervoort passt de bal in één keer door. Daar is Sánchez Aguiar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Aguiar geeft een hoge lob. Dalea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vervoort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zaplatkin met een sublieme pass. Danese is nu in balbezit. Danese schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Zaplatkin is nu in balbezit. Costes met een sublieme pass. Pankiewicz geeft een hoge lob. Filip rent richting de bal. Filip haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Rivendell 53%, Fotbal Club Iasi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Rivendell - Fotbal Club Iasi 1:1