Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real del tg.jiu Bestialii
atac Tactiek ccc01
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 61.3
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
good Verdedigen formidable


16e minuut.
Liga rent richting de bal. Pieńkoś verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkoś speelt de bal door. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Kacík met een sublieme pass. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov passt de bal in één keer door. Hnát heeft problemen om de bal te vangen. Hnát schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Liga onderschept slim de pass. Liga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieńkoś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kacík geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hnát maakt een snoekduik en kopt de bal. Liga onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Świstak met een sublieme pass. Hnát heeft problemen om de bal te vangen. Hnát passt de bal met de wreef. Daar is Karaivanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaivanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Shchetinin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 61%, Bestialii 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real del tg.jiu - Bestialii 0:0

46e minuut.
Karaivanov rent richting de bal. Pacheco verovert de bal door een tackle van achteren. Kacík rent richting de bal. Kacík geeft een hoge lob. Suchodolski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Soklangaç geeft de bal voor. Hnát probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vecchio geeft een hoge lob. Karaivanov krijgt zijn hoofd ertegen. Shchetinin bokst de bal weg.

53e minuut.
Pieńkoś rent richting de bal. Kacík geeft de bal voor. Hnát rent richting de bal. Hnát haalt uit met een fantastische trap. Shchetinin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Bestialii 0:1

56e minuut.
Suchodolski probeert naar een medespeler te passen. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś geeft een hoge lob. Karaivanov krijgt zijn hoofd ertegen. Shchetinin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - Bestialii 0:2

69e minuut.
Pacheco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suchodolski met een snelle inworp. Świstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Świstak passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Shchetinin niet meer kan verder spelen. Iuresean komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 67%, Bestialii 33%.
real del tg.jiu - Bestialii 0:2