Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: COVEL FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 32513
COVEL FC Dumi
2D Tactiek 541 1.1
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
49.2 gemiddelde waardering 36.7
uitstekend Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Bădălan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Narenti rent richting de bal. Radian onderschept slim de pass. Radian geeft een hoge lob. Cümşüdov krijgt zijn hoofd ertegen. Üzülmez bokst de bal weg.

21e minuut.
Cümşüdov is nu in balbezit. Glensk is nu in balbezit. Cümşüdov rent richting de bal. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez bokst de bal weg. Klungelig pakt Purović de bal. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Purović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stolojan komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Cümşüdov rent richting de bal. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragıpoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ragıpoğlu krijgt een gele kaart. Bădălan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cümşüdov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Dumi 1:0

32e minuut.
Ursuţ rent richting de bal. Nycz verovert de bal door een tackle van achteren. Nycz passt de bal zonder na te denken. Glensk is nu in balbezit. Glensk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Cümşüdov kopt de bal weg. Glensk probeert de bal aan de voet te houden. Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cümşüdov kopt de bal weg. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan passt de bal in één keer door. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel. Üzülmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Radian is nu in balbezit. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manfugaz. Manfugaz krijgt een gele kaart. Glensk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kakios neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Nycz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Narenti de bal. Ragıpoğlu rent richting de bal. Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. Cümşüdov schiet op doel. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Negrilă heeft problemen om de bal te vangen. Chitic rent richting de bal. Zülfüqarlı verovert de bal door een tackle van achteren. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin schiet op doel. Firică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Negrilă probeert naar een medespeler te passen. Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan passt de bal zonder na te denken. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... Üzülmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 42%, Dumi 58%.
COVEL FC - Dumi 1:0

46e minuut.
Pikhur komt het veld opgelopen. Huuhtanen komt het veld opgelopen. Mossoró komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cümşüdov is nu in balbezit. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Dumi 2:0

50e minuut.
Ragıpoğlu is nu in balbezit. Radian rent richting de bal. Ragıpoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ragıpoğlu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

51e minuut.
Radian met een sublieme pass. Nycz met een sublieme pass. Glensk is nu in balbezit. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glensk heeft problemen om de bal te vangen. Mossoró is nu in balbezit. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk schiet op doel. Üzülmez bokst de bal weg.

56e minuut.
Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic geeft de bal voor. Bădălan is nu in balbezit. Rozmyślak verovert de bal door een tackle van achteren. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Rozmyślak heeft problemen om de bal te vangen. Rozmyślak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Petrea de bal. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ursuţ geeft de bal voor. Breslin rent richting de bal. Breslin speelt de bal door. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Dumi 2:1

67e minuut.
Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfugaz onderschept slim de pass. Glensk rent richting de bal. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Narenti speelt de bal door. Breslin rent richting de bal. Breslin geeft een lange en hoge pass. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Firică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Nycz onderschept slim de pass. Nycz passt de bal in één keer door. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov schiet op doel. Üzülmez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - Dumi 3:1

87e minuut.
Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz onderschept slim de pass. Nycz geeft de bal voor. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Pikhur kopt de bal weg. Üzülmez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rozmyślak is nu in balbezit. Rozmyślak draait met de bal, schiet en ... Firică bokst de bal weg. Breslin is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 44%, Dumi 56%.
COVEL FC - Dumi 3:1