Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Bestialii Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 30403
Bestialii CAMPIONUL
ccc01 Tactiek ufs jr.
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
60 gemiddelde waardering 63.3
zeer goed Schieten formidabel
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


19e minuut.
Karaivanov passt de bal zonder na te denken. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś geeft de bal voor. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap. Boca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Piñas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pieńkoś. Piñas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bontaş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vecchio controleert de bal met de borst. Şelaru rent richting de bal. Şelaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - CAMPIONUL 0:1

33e minuut.
Suchodolski geeft een lange en hoge pass. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombas begaat een overtreding. Trombas krijgt een gele kaart. Karaivanov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kacík komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Suchodolski passt de bal met de wreef. Świstak kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Riverón. Riverón krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kacík rent richting de bal. Kacík passt de bal met de wreef. Piñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkoś verovert de bal door een tackle van achteren. Pieńkoś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 51%, CAMPIONUL 49%.
Bestialii - CAMPIONUL 0:1

51e minuut.
Kokotek probeert naar een medespeler te passen. Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokotek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kokotek krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Vecchio is nu in balbezit. Şelaru onderschept slim de pass. Şelaru passt de bal in één keer door. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - CAMPIONUL 0:2

70e minuut.
Belodedici speelt de bal door. Bontaş probeert naar een medespeler te passen. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru haalt uit met een fantastische trap. Brożek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - CAMPIONUL 0:3

78e minuut.
Świstak passt de bal in één keer door. Karaivanov met een sublieme pass. Pieńkoś is nu in balbezit. Pieńkoś geeft een hoge lob. Hnát springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - CAMPIONUL 1:3

82e minuut.
Inworp. Pieńkoś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świstak is nu in balbezit. Świstak geeft een lange en hoge pass. Hnát krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - CAMPIONUL 2:3

88e minuut.
Bontaş is nu in balbezit. Bontaş passt de bal zonder na te denken. Trombas met een sublieme pass. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieńkoś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bakmaz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 57%, CAMPIONUL 43%.
Bestialii - CAMPIONUL 2:3