Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Daredevils Drejanchester United
442 skw_v3 Tactiek baraj
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
44.8 gemiddelde waardering 57.9
adequate Schieten solid
good Passen very good
good Verdedigen formidable


4e minuut.
Zabala verovert de bal door een tackle van achteren. Zabala geeft een hoge lob. Rujoiu kopt de bal weg. Namazlı rent richting de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hariton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Codrea rent richting de bal. Codrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Drejanchester United 0:1

10e minuut.
Herisz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal zonder na te denken. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı draait met de bal, schiet en ... Sideras bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Herisz met een sublieme pass. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Triana passt de bal zonder na te denken. Di Tuccio is nu in balbezit. Di Tuccio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Rujoiu de bal. Bârzanu is nu in balbezit. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea draait met de bal, schiet en ... Paal! Properzio is nu in balbezit. Namazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Drejanchester United 0:2

18e minuut.
Yağmur met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Properzio rent richting de bal. Codrea verovert de bal door een tackle van achteren. Codrea schiet op doel. Sideras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Di Tuccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Sánchez met een sublieme pass. Yağmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmur geeft een hoge lob. Sideras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bârzanu geeft de bal voor. Kosman geeft een hoge lob. Properzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Rujoiu passt de bal zonder na te denken. Properzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı onderschept slim de pass. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Sideras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 65%, Drejanchester United 35%.
The Daredevils - Drejanchester United 0:2

64e minuut.
Pişcot geeft een hoge lob. Yağmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağmur geeft de bal voor. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. Paal!

71e minuut.
Bolchiş met een snelle inworp. Vicol probeert naar een medespeler te passen. Yağmur probeert naar een medespeler te passen. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea draait met de bal, schiet en ... Sideras bokst de bal weg.

79e minuut.
Hariton onderschept slim de pass. Hariton passt de bal in één keer door. Codrea heeft problemen om de bal te vangen. Codrea haalt uit met een fantastische trap. Sideras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Daredevils - Drejanchester United 0:3

86e minuut.
Codrea kopt de bal weg. Daar is Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Namazlı rent richting de bal. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sánchez speelt de bal door. Daar is Yağmur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yağmur probeert naar een medespeler te passen. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sideras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Daredevils 67%, Drejanchester United 33%.
The Daredevils - Drejanchester United 0:3