Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: COVEL FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27428
COVEL FC F.C.M. Dunărea Galați
2C Tactiek ARDEFF
63% Balbezit 37%
29% Spel op eigen helft 71%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 29.8
very good Schieten adequate
very good Passen average
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Preis rent richting de bal. Cümşüdov onderschept slim de pass. Cümşüdov speelt de bal door. Nycz is nu in balbezit. Nycz haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 1:0

12e minuut.
Petrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrea geeft de bal voor. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 2:0

14e minuut.
Glensk kopt de bal weg. Cümşüdov probeert de bal met de borst te controleren. Preis is nu in balbezit. Cümşüdov onderschept slim de pass. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov geeft een lange en hoge pass. Glensk heeft problemen om de bal te vangen. Nycz rent richting de bal. Nycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nycz heeft problemen om de bal te vangen. Preis rent richting de bal. Preis passt de bal in één keer door. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz draait met de bal, schiet en ... Mâlcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Glensk de bal onder controle te krijgen. Nycz probeert naar een medespeler te passen. Galdea is nu in balbezit. Nycz verovert de bal door een tackle van achteren. Nycz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chitic geeft de bal voor. Cümşüdov is nu in balbezit. Daar is Cümşüdov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cümşüdov schiet op doel. Mâlcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 3:0

28e minuut.
Philipp geeft een hoge lob. Inworp. Bădălan met de inworp. Radian rent richting de bal. Radian geeft een hoge lob. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Galdea heeft problemen om de bal te vangen. Glensk rent richting de bal. Glensk geeft de bal voor. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

34e minuut.
Cümşüdov is nu in balbezit. Bieniusiewicz begaat een overtreding. Cümşüdov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bieniusiewicz speelt de bal door. Kakios komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Klungelig pakt Glensk de bal. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Silion krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 36%, F.C.M. Dunărea Galați 64%.
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 3:0

47e minuut.
Cümşüdov schiet op doel. Bieniusiewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Philipp de bal. Bădălan is nu in balbezit. Bădălan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Radian passt de bal in één keer door. Daar is Kakios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kakios passt de bal in één keer door. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... Mâlcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 4:0

53e minuut.
Preis is nu in balbezit. Preis speelt de bal door. Philipp heeft problemen om de bal te vangen. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Bădălan met de inworp. Cümşüdov speelt de bal door. Glensk rent richting de bal. Glensk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Karabüklü bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Radian geeft een lange en hoge pass. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Strujac heeft problemen om de bal te vangen. Radian bereikt de bal nog maar net als eerste. Radian geeft de bal voor. Glensk bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk draait met de bal, schiet en ... Mâlcu bokst de bal weg. Cümşüdov rent richting de bal. Glensk is nu in balbezit. Glensk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 5:0

63e minuut.
Nycz rent richting de bal. Nycz geeft de bal voor. Bădălan kopt de bal weg. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... Mâlcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Mézga rent richting de bal. Kakios verovert de bal door een tackle van achteren. Kakios geeft een lange en hoge pass. Glensk is nu in balbezit. Glensk geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mâlcu trapt de bal weg van het doel. Negrilă kopt de bal weg. Glensk rent richting de bal. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kakios passt de bal in één keer door. Mironescu is nu in balbezit. Mironescu geeft een lange en hoge pass. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Cümşüdov heeft problemen om de bal te vangen. Bădălan geeft de bal voor. Mâlcu probeert wanhopig de bal te grijpen. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nycz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 6:0

84e minuut.
Nycz is nu in balbezit. Glensk rent richting de bal. Nycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Glensk is nu in balbezit. Glensk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 7:0

84e minuut.
Nycz onderschept slim de pass. Nycz geeft een hoge lob. Bădălan heeft problemen om de bal te vangen. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Preis met een sublieme pass. Petrea rent richting de bal. Petrea geeft de bal voor. Glensk kan de bal niet met de borst controleren. Glensk schiet op doel. Mâlcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cümşüdov rent richting de bal. Cümşüdov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 8:0

90e minuut.
Bădălan geeft een hoge lob. Glensk kopt de bal weg. Klungelig pakt Scherfke de bal. Cümşüdov is nu in balbezit. Cümşüdov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COVEL FC 23%, F.C.M. Dunărea Galați 77%.
COVEL FC - F.C.M. Dunărea Galați 8:0