Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LOLLAND MASTERS Bestialii
Taurus Atts Tactiek ccc01
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 1
63.9 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Vecchio kopt de bal weg. Hnát bereikt de bal nog maar net als eerste. Górecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hnát wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hnát kan niet meer verder spelen. Pieńkoś komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Vecchio verovert de bal door een tackle van achteren. Utkan rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Vecchio ... Strafschop! Vecchio is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Utkan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Derbent legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
LOLLAND MASTERS - Bestialii 1:0

19e minuut.
Mniś speelt de bal door. Drăguţ is nu in balbezit. Suchodolski begaat een overtreding. Suchodolski krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Perninha met een sublieme pass. Mfumu onderschept slim de pass. Drăguţ is nu in balbezit. Utkan rent richting de bal. Utkan schiet op doel. Brożek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Utkan is nu in balbezit. Efeler rent richting de bal. Efeler geeft de bal voor. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLLAND MASTERS 53%, Bestialii 47%.
LOLLAND MASTERS - Bestialii 1:0

50e minuut.
Bakmaz met een snelle inworp. Urcuyo is nu in balbezit. Kacík onderschept slim de pass. Kacík geeft een hoge lob. Karaivanov maakt een snoekduik en kopt de bal. Pietrucha bokst de bal weg.

64e minuut.
Świstak is nu in balbezit. Świstak passt de bal zonder na te denken. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov draait met de bal, schiet en ... Pietrucha probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LOLLAND MASTERS - Bestialii 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LOLLAND MASTERS 55%, Bestialii 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LOLLAND MASTERS - Bestialii 1:1