Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: CAMPIONUL Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 21236
CAMPIONUL real del tg.jiu
ufs jr. Tactiek atac
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
62.7 gemiddelde waardering 56.1
uitmuntend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Vladu rent richting de bal. Trombas verovert de bal door een tackle van achteren. Trombas geeft een hoge lob. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - real del tg.jiu 1:0

6e minuut.
Raican verovert de bal door een tackle van achteren. Raican geeft een lange en hoge pass. Mokrzycki kopt de bal weg. Trombas geeft de bal voor. Belodedici krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vladu onderschept slim de pass. Vladu speelt de bal door. Pescaru is nu in balbezit. Pescaru draait met de bal, schiet en ... Nartowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CAMPIONUL - real del tg.jiu 1:1

23e minuut.
Pescaru onderschept slim de pass. Pescaru met een sublieme pass. Triana is nu in balbezit. Triana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Soklangaç tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belodedici raakt geblesseerd tijdens het duel. Bontaş met een snel genomen vrije trap. Lemetsaar springt en kopt de bal. Iuresean probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Liga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piñas met een snelle inworp. Şelaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Şelaru haalt uit met een fantastische trap. Iuresean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Liga kopt de bal weg. Eftimescu heeft problemen om de bal te vangen. Belodedici onderschept slim de pass. Belodedici schiet op doel. Iuresean bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piñas zal de hoekschop nemen. Belodedici rent richting de bal. Belodedici schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - real del tg.jiu 2:1

42e minuut.
Skonieczka geeft een hoge lob. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar passt de bal met de wreef. Belodedici is nu in balbezit. Belodedici draait met de bal, schiet en ... Iuresean bokst de bal weg.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trombas met een snelle inworp. Vladu onderschept slim de pass. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 31%, real del tg.jiu 69%.
CAMPIONUL - real del tg.jiu 2:1

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nartowski met een harde bal richting middenveld. Piñas kopt de bal weg. Şelaru is nu in balbezit. Şelaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Şelaru rent richting de bal. Şelaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - real del tg.jiu 3:1

59e minuut.
Pescaru is nu in balbezit. Piñas begaat een overtreding. Pescaru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eftimescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Triana krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - real del tg.jiu 3:2

61e minuut.
Şelaru met een sublieme pass. Bontaş probeert naar een medespeler te passen. Lemetsaar rent richting de bal. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - real del tg.jiu 4:2

71e minuut.
Soklangaç geeft de bal voor. Inworp. Trombas met de inworp. Lemetsaar is nu in balbezit. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Trombas kopt de bal weg. Daar is Soklangaç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CAMPIONUL - real del tg.jiu 5:2

84e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Triana bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cămătaru zijn tegenspeler op de grond. Triana wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Triana kan niet meer verder spelen. Niculae komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Iuresean trapt de bal weg van het doel. Vladu kopt de bal weg. Skonieczka rent richting de bal. Bruzda onderschept slim de pass. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Nartowski bokst de bal weg.

88e minuut.
Mazilu met de inworp. Pescaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pescaru speelt de bal door. Daar is Niculae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae schiet op doel. Nartowski bokst de bal weg.

90e minuut.
Belodedici bereikt de bal nog maar net als eerste. Belodedici haalt uit met een fantastische trap. Pacheco probeert de bal aan de voet te houden. Lemetsaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemetsaar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CAMPIONUL 34%, real del tg.jiu 66%.
CAMPIONUL - real del tg.jiu 5:2