Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Dunărea Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2681
F.C.M. Dunărea Galați Dumi
ARDEFF Tactiek 541 1.1
39% Balbezit 61%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
28.7 gemiddelde waardering 37.6
good Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Karabüklü onderschept slim de pass. Frączek rent richting de bal. Frączek geeft een lange en hoge pass. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz geeft een hoge lob. Üzülmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin met een sublieme pass. Rozmyślak rent richting de bal. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap. Valtersson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:1

13e minuut.
Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Philipp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:2

19e minuut.
Narenti geeft een hoge lob. Grósz is nu in balbezit. Zülfüqarlı onderschept slim de pass. Zülfüqarlı geeft een hoge lob. Andreiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:3

21e minuut.
Breslin onderschept slim de pass. Breslin passt de bal zonder na te denken. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Rozmyślak rent richting de bal. Rozmyślak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:4

26e minuut.
Rozmyślak geeft de bal voor. Klungelig pakt Scherfke de bal. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Strujac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:5

28e minuut.
Ozimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozimkowski geeft de bal voor. Zülfüqarlı kopt de bal weg. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin haalt uit met een fantastische trap. Strujac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Ragıpoğlu rent richting de bal. Ragıpoğlu met een sublieme pass. Narenti probeert naar een medespeler te passen. Rozmyślak rent richting de bal. Rozmyślak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Daar is Andreiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Rozmyślak rent richting de bal. Rozmyślak haalt uit met een fantastische trap. Strujac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:6

37e minuut.
Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion onderschept slim de pass. Ragıpoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabüklü onderschept slim de pass. Karabüklü schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Dunărea Galați 64%, Dumi 36%.
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:6

46e minuut.
Pikhur komt het veld opgelopen. Huuhtanen komt het veld opgelopen. Mossoró komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Narenti met een snelle inworp. Breslin is nu in balbezit. Breslin geeft de bal voor. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Preis bereikt de bal nog maar net als eerste. Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Preis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preis krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Scherfke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak onderschept slim de pass. Rozmyślak passt de bal zonder na te denken. Ozimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozimkowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:7

66e minuut.
Rozmyślak is nu in balbezit. Rozmyślak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zülfüqarlı de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:8

69e minuut.
Ozimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozimkowski passt de bal met de wreef. Galdea rent richting de bal. Narenti verovert de bal door een tackle van achteren. Narenti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Karabüklü rent richting de bal. Ozimkowski onderschept slim de pass. Ozimkowski geeft een hoge lob. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Narenti geeft de bal voor. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı geeft de bal voor. Scherfke kopt de bal weg. Ozimkowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Mézga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dumitru komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Rozmyślak rent richting de bal. Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak met een sublieme pass. Breslin rent richting de bal. Breslin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Strujac trapt de bal weg. Manfugaz kopt de bal weg. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.M. Dunărea Galați 59%, Dumi 41%.
F.C.M. Dunărea Galați - Dumi 0:8