Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Bestialii Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25720
Bestialii UTA A_RADU
ccc01 Tactiek baraj
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
27 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 45.6
formidable Schieten excellent
very good Passen average
solid Verdedigen weak


14e minuut.
Ait Ahmed speelt de bal door. Korinthios met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Otręba de bal onder controle te krijgen. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - UTA A_RADU 1:0

32e minuut.
Ait Ahmed geeft een lange en hoge pass. Kokotek geeft de bal voor. Klungelig pakt Kumlin de bal. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz draait met de bal, schiet en ... Guşiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Suchodolski geeft de bal voor. Ait Ahmed rent richting de bal. Kacík verovert de bal door een tackle van achteren. Kacík geeft de bal voor. Bakmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Guşiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Świstak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gorzelak. Świstak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kacík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bakmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. Guşiţă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Świątczak heeft problemen om de bal te vangen. Efeler geeft een lange en hoge pass. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - UTA A_RADU 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 39%, UTA A_RADU 61%.
Bestialii - UTA A_RADU 2:0

46e minuut.
Kacík passt de bal zonder na te denken. Pieńkoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacík speelt de bal door. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Suchodolski geeft de bal voor. Otręba probeert de bal aan de voet te houden. Świstak geeft een hoge lob. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pieńkoś met een snelle inworp. Kacík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacík geeft een lange en hoge pass. Karaivanov krijgt zijn hoofd ertegen. Guşiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - UTA A_RADU 3:0

52e minuut.
Kumlin met een sublieme pass. Korinthios bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Bakmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakmaz schiet op doel. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Świstak probeert naar een medespeler te passen. Kacík rent richting de bal. Kacík passt de bal in één keer door. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karaivanov is nu in balbezit. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - UTA A_RADU 4:0

62e minuut.
Świstak geeft de bal voor. Karaivanov rent richting de bal. Suchodolski rent richting de bal. Suchodolski draait met de bal, schiet en ... Guşiţă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - UTA A_RADU 5:0

67e minuut.
Ait Ahmed is nu in balbezit. Ait Ahmed probeert naar een medespeler te passen. Świątczak is nu in balbezit. Białożyński rent richting de bal. Białożyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pieńkoś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kacík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Otręba de bal. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz draait met de bal, schiet en ... Guşiţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Efeler met een sublieme pass. Kacík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacík passt de bal in één keer door. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kacík is nu in balbezit. Kacík schiet op doel. Daar is Politakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karaivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaivanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - UTA A_RADU 6:0

83e minuut.
Inworp. Pieńkoś met de inworp. Kacík geeft een lange en hoge pass. Bakmaz springt en kopt de bal. Guşiţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bestialii - UTA A_RADU 7:0

84e minuut.
Białożyński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dosca de bal. Karaivanov onderschept slim de pass. Karaivanov schiet op doel. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Korinthios rent richting de bal. Bakmaz onderschept slim de pass. Otręba is nu in balbezit. Bakmaz onderschept slim de pass. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Karaivanov rent richting de bal. Karaivanov schiet op doel. Guşiţă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bestialii 29%, UTA A_RADU 71%.
Bestialii - UTA A_RADU 7:0