Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real del tg.jiu F.C.M. Dunărea Galați
atac Tactiek ARDEFF
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.5 gemiddelde waardering 31.5
formidable Schieten good
excellent Passen average
good Verdedigen average


9e minuut.
Vladu geeft een hoge lob. Raican kopt de bal weg. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Biolla is nu in balbezit. Pescaru onderschept slim de pass. Pescaru geeft de bal voor. Niculae rent richting de bal. Niculae draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fafiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculae rent richting de bal. Niculae schiet op doel. Mâlcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 1:0

14e minuut.
Klungelig pakt Pescaru de bal. Biolla is nu in balbezit. Pescaru verovert de bal door een tackle van achteren. Pescaru schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vladu probeert naar een medespeler te passen. Bruzda rent richting de bal. Bruzda schiet op doel. Bieniusiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 2:0

21e minuut.
Daar is Eftimescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimescu speelt de bal door. Bruzda rent richting de bal. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 3:0

25e minuut.
Biolla heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vladu neemt de hoekschop. Bruzda maakt een snoekduik en kopt de bal. Mâlcu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 4:0

31e minuut.
Liga passt de bal zonder na te denken. Vladu is nu in balbezit. Vladu passt de bal zonder na te denken. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bieniusiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Soklangaç kopt de bal weg. Mazilu geeft een lange en hoge pass. Pescaru kopt de bal weg. Bruzda rent richting de bal. Bruzda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vladu zal de hoekschop nemen. Niculae krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Daar is Mazilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazilu passt de bal zonder na te denken. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vladu geeft een lange en hoge pass. Strujac is nu in balbezit. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 29%, F.C.M. Dunărea Galați 71%.
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 5:0

47e minuut.
Vladu passt de bal met de wreef. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Pescaru rent richting de bal. Pescaru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Mâlcu met een harde bal richting middenveld. Vladu rent richting de bal. Vladu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Eftimescu is nu in balbezit. Eftimescu passt de bal in één keer door. Daar is Bruzda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruzda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 6:0

52e minuut.
Dumitru passt de bal zonder na te denken. Strujac bereikt de bal nog maar net als eerste. Strujac passt de bal zonder na te denken. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 7:0

59e minuut.
Vladu probeert de bal met de borst te controleren. Vladu passt de bal zonder na te denken. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 8:0

66e minuut.
Raican speelt de bal door. Mazilu is nu in balbezit. Mazilu passt de bal in één keer door. Bruzda rent richting de bal. Bruzda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Raican heeft problemen om de bal te vangen. Raican geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grósz de bal. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bruzda rent richting de bal. Vladu probeert naar een medespeler te passen. Pescaru rent richting de bal. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dumitru kopt de bal weg. Del Callejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Raican begaat een overtreding. Raican krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Biolla geeft een hoge lob. Liga heeft problemen om de bal te vangen. Liga geeft de bal voor. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Soklangaç passt de bal met de wreef. Daar is Vladu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladu speelt de bal door. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Raican speelt de bal door. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu passt de bal in één keer door. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda schiet op doel. Mâlcu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vladu zal de hoekschop nemen. Niculae is nu in balbezit. Niculae draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Pescaru is nu in balbezit. Eftimescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu passt de bal zonder na te denken. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 9:0

85e minuut.
Raican speelt de bal door. Pescaru rent richting de bal. Pescaru passt de bal met de wreef. Niculae is nu in balbezit. Niculae haalt uit met een fantastische trap. Mâlcu bokst de bal weg.

87e minuut.
Raican probeert naar een medespeler te passen. Mazilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazilu passt de bal in één keer door. Niculae bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculae schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu geeft een hoge lob. Niculae is nu in balbezit. Niculae schiet op doel. Mâlcu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Dumitru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eftimescu met een sublieme pass. Vladu speelt de bal door. Bruzda is nu in balbezit. Bruzda schiet op doel. Mâlcu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real del tg.jiu 19%, F.C.M. Dunărea Galați 81%.
real del tg.jiu - F.C.M. Dunărea Galați 9:0