Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.12
  • Stadion: Dumi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3042
Dumi JUVENTUS BAIA MARE
541-442 1.2 Tactiek 1 10
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 51.3
adequate Schieten excellent
adequate Passen very good
good Verdedigen good


2e minuut.
Vînătoru kopt de bal weg. Pelttari geeft de bal voor. Wolwowicz probeert naar een medespeler te passen. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Valerie is nu in balbezit. Valerie passt de bal in één keer door. Inworp. Ursuţ met een snelle inworp. Rozmyślak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lincar verovert de bal door een tackle van achteren. Lincar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Narenti met de inworp. Breslin geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Klungelig pakt Aguerreverre de bal. Manfugaz rent richting de bal. Aguerreverre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dănceanu de bal onder controle te krijgen. Üzülmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Gorgan geeft de bal voor. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz geeft een hoge lob. Roganović springt en kopt de bal. Üzülmez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - JUVENTUS BAIA MARE 0:1

22e minuut.
Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ribas de bal. Roganović is nu in balbezit. Roganović haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Rozmyślak kopt de bal weg. Lincar heeft problemen om de bal te vangen. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dumi - JUVENTUS BAIA MARE 1:1

31e minuut.
Breslin met een sublieme pass. Valerie met een sublieme pass. Pelttari speelt de bal door. Daar is Wolwowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolwowicz geeft de bal voor. Üzülmez bokst de bal weg. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - JUVENTUS BAIA MARE 1:2

34e minuut.
Breslin met een sublieme pass. Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak passt de bal zonder na te denken. Narenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Breslin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmyślak bereikt de bal nog maar net als eerste. Breslin met een sublieme pass. Zülfüqarlı is nu in balbezit. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Manfugaz kopt de bal weg. Breslin rent richting de bal. Breslin geeft de bal voor. Daar is Zülfüqarlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zülfüqarlı schiet op doel. Kivimaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dumi 57%, JUVENTUS BAIA MARE 43%.
Dumi - JUVENTUS BAIA MARE 1:2

52e minuut.
Breslin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ozimkowski komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Aguerreverre met een sublieme pass. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Roganović springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - JUVENTUS BAIA MARE 1:3

56e minuut.
Game geeft een hoge lob. Aguerreverre kopt de bal weg. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz geeft een lange en hoge pass. Roganović springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Pelttari probeert naar een medespeler te passen. Wolwowicz rent richting de bal. Wolwowicz met een sublieme pass. Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguerreverre haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez bokst de bal weg.

59e minuut.
Gorgan is nu in balbezit. Gorgan speelt de bal door. Game rent richting de bal. Game geeft een hoge lob. Aguerreverre krijgt zijn hoofd ertegen. Üzülmez bokst de bal weg. Üzülmez met een sublieme pass. Ozimkowski is nu in balbezit. Ozimkowski probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wolwowicz geeft de bal voor. Pelttari rent richting de bal. Roganović rent richting de bal. Roganović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Narenti probeert naar een medespeler te passen. Rozmyślak heeft problemen om de bal te vangen. Rozmyślak probeert naar een medespeler te passen. Zülfüqarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap. Kivimaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Game kopt de bal weg. Daar is Roganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manfugaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović verovert de bal door een tackle van achteren. Roganović schiet op doel. Üzülmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Dănceanu is nu in balbezit. Wolwowicz onderschept slim de pass. Wolwowicz passt de bal zonder na te denken. Aguerreverre rent richting de bal. Aguerreverre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Wolwowicz geeft een hoge lob. Roganović is nu in balbezit. Frączek is nu in balbezit. Roganović verovert de bal door een tackle van achteren. Roganović schiet op doel. Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Wolwowicz geeft de bal voor. Frączek kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wolwowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roganović krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dumi - JUVENTUS BAIA MARE 1:4

82e minuut.
Frączek geeft een lange en hoge pass. Valerie kopt de bal weg. Manfugaz heeft problemen om de bal te vangen. Roganović is nu in balbezit. Roganović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dănceanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vînătoru is nu in balbezit. Ozimkowski onderschept slim de pass. Narenti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Frączek geeft de bal voor. Narenti is nu in balbezit. Wolwowicz is nu in balbezit. Wolwowicz geeft een hoge lob. Roganović krijgt zijn hoofd ertegen. Üzülmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Ribas geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wolwowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roganović springt en kopt de bal. Üzülmez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dumi 71%, JUVENTUS BAIA MARE 29%.
Dumi - JUVENTUS BAIA MARE 1:4