Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ADY FALTICENI telecom
relax Tactiek 442off14+
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.8 gemiddelde waardering 58.4
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Nicht rent richting de bal. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya speelt de bal door. Dănceanu heeft problemen om de bal te vangen. Dănceanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peres met een snelle inworp. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet schiet op doel. Dávila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Paluch verovert de bal door een tackle van achteren. Paluch met een sublieme pass. Ruccia probeert naar een medespeler te passen. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Şipoş rent richting de bal. Dănceanu onderschept slim de pass. Mezaroş rent richting de bal. Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Dodrescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Peres de bal. Suur speelt de bal door. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Nicht rent richting de bal. Mojsilović verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Peres zijn tegenspeler op de grond. Peres krijgt een gele kaart. Mojsilović raakt geblesseerd tijdens het duel. Dodrescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mojsilović maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - telecom 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 58%, telecom 42%.
F.C.ADY FALTICENI - telecom 0:1

70e minuut.
Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Vasko onderschept slim de pass. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur schiet op doel. Condruţ bokst de bal weg.

83e minuut.
Ruccia verovert de bal door een tackle van achteren. Ruccia geeft een hoge lob. Owsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănceanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cãrbunaru bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 56%, telecom 44%.
F.C.ADY FALTICENI - telecom 0:1