Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: C.S.L. 11 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 20740
C.S.L. 11 FC JULIANO
Let`s Go! Tactiek Sweep
55% Balbezit 45%
16% Spel op eigen helft 84%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 21.9
uitstekend Schieten matig
goed Passen slecht
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Komlosi trapt de bal weg. Santiago López kopt de bal weg. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu geeft een hoge lob. Feraru krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Peţeanu geeft een hoge lob. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel. Komlosi bokst de bal weg. Feraru rent richting de bal. Feraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 1:0

7e minuut.
Feraru geeft een hoge lob. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilca geeft een lange en hoge pass. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Komlosi speelt de bal door. Santiago López kopt de bal weg. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Lovin trapt de bal weg van het doel. Rogoveanu kopt de bal weg. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Lovin kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 2:0

16e minuut.
Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Măceşanu kopt de bal weg. Ilca rent richting de bal. Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Carmitru geeft een hoge lob. Komlosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Marcu rent richting de bal. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Măceşanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Măceşanu krijgt een gele kaart. Feraru raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Ilca rent richting de bal. Rogoveanu verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoveanu passt de bal met de wreef. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Komlosi trapt de bal weg. Anghel kopt de bal weg. Nedelescu probeert de bal aan de voet te houden. Onofraş bereikt de bal nog maar net als eerste. Onofraş haalt uit met een fantastische trap. Selymes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Crainic kopt de bal weg. Nedelescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelescu passt de bal met de wreef. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. Komlosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru geeft een lange en hoge pass. Komlosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmitru rent richting de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Komlosi probeert naar een medespeler te passen. Santiago López rent richting de bal. Santiago López speelt de bal door. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 3:0

36e minuut.
Peţeanu geeft een hoge lob. Nedelescu met een sublieme pass. Santiago López geeft een hoge lob. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 4:0

39e minuut.
Necula geeft een lange en hoge pass. Feraru is nu in balbezit. Feraru geeft de bal voor. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lovin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Crainic kan de bal niet met de borst controleren. Rogoveanu onderschept slim de pass. Rogoveanu met een sublieme pass. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 5:0

44e minuut.
Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene geeft een lange en hoge pass. Sułowski kopt de bal weg. Rogoveanu geeft een hoge lob. Carmitru kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 17%, FC JULIANO 83%.
C.S.L. 11 - FC JULIANO 5:0

46e minuut.
Miklosik komt het veld opgelopen. Onofraş probeert naar een medespeler te passen. Turcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru maakt een afschuwelijke overtreding. Feraru krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Sułowski kopt de bal weg. Rogoveanu met een sublieme pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 6:0

48e minuut.
Nedelescu kopt de bal weg. Miklosik rent richting de bal. Miklosik geeft een hoge lob. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Sułowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułowski speelt de bal door. Carmitru rent richting de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Komlosi trapt de bal weg. Santiago López rent richting de bal. Santiago López geeft een hoge lob. Feraru rent richting de bal. Feraru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 7:0

55e minuut.
Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel. Lovin probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu met een sublieme pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 8:0

58e minuut.
Măceşanu met een sublieme pass. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Komlosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 9:0

62e minuut.
Feraru rent richting de bal. Lovin rent richting de bal. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Komlosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 10:0

75e minuut.
Feraru probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carmitru rent richting de bal. Carmitru passt de bal met de wreef. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Komlosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Câmpeanu is nu in balbezit. Câmpeanu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Carmitru de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Komlosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - FC JULIANO 11:0

88e minuut.
Doeltrap. Komlosi trapt de bal weg. Santiago López speelt de bal door. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ... Komlosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 16%, FC JULIANO 84%.
C.S.L. 11 - FC JULIANO 11:0