Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC JULIANO Dangerous Minds
Sweep Tactiek Claro
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.8 gemiddelde waardering 38.9
average Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Pietreanu passt de bal met de wreef. Verdeş rent richting de bal. Verdeş met een sublieme pass. Melinte rent richting de bal. Melinte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gatto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stancu geeft een lange en hoge pass. Delgado rent richting de bal. Delgado schiet op doel. Komlosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JULIANO - Dangerous Minds 0:1

5e minuut.
Pietreanu met de inworp. Marcu rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado geeft de bal voor. Melinte springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Pietreanu passt de bal met de wreef. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Komlosi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JULIANO - Dangerous Minds 0:2

11e minuut.
Ilca rent richting de bal. Verdeş verovert de bal door een tackle van achteren. Verdeş geeft een hoge lob. Delgado heeft problemen om de bal te vangen. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Komlosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Verdeş is nu in balbezit. Verdeş met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Crainic probeert naar een medespeler te passen. Paul geeft de bal voor. Pietreanu is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melinte is nu in balbezit. Melinte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Lovin speelt de bal door. Rogado geeft een hoge lob. Măceşanu rent richting de bal. Delgado onderschept slim de pass. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JULIANO - Dangerous Minds 0:3

28e minuut.
Turcu rent richting de bal. Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietreanu met een sublieme pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pietreanu is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ruviaro verovert de bal door een tackle van achteren. Stancu rent richting de bal. Stancu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Delgado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado draait met de bal, schiet en ... Komlosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Pietreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Pietreanu met een sublieme pass. Melinte is nu in balbezit. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC JULIANO - Dangerous Minds 0:4

44e minuut.
Inworp. Stancu met een snelle inworp. Daar is Ruviaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stancu rent richting de bal. Stancu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JULIANO 82%, Dangerous Minds 18%.
FC JULIANO - Dangerous Minds 0:4

47e minuut.
Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdeş verovert de bal door een tackle van achteren. Verdeş speelt de bal door. Melinte bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinte haalt uit met een fantastische trap. Komlosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Turcu rent richting de bal. Pantea geeft een lange en hoge pass. Marcu probeert de bal aan de voet te houden. Delgado rent richting de bal. Delgado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pietreanu met een sublieme pass. Ruviaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruviaro geeft de bal voor. Verdeş is nu in balbezit. Verdeş geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Verdeş onderschept slim de pass. Verdeş geeft een hoge lob. Delgado rent richting de bal. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Komlosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JULIANO - Dangerous Minds 0:5

69e minuut.
Peţeanu geeft een hoge lob. Inworp. Pietreanu met een snelle inworp. Ruviaro rent richting de bal. Ruviaro geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ene speelt de bal door. Klungelig pakt Turcu de bal. Met opzet legt Pietreanu zijn tegenspeler op de grond. Turcu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Turcu kan niet meer verder spelen. Cămătaru komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Lovin de bal onder controle te krijgen. Pietreanu is nu in balbezit. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Măceşanu probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Ene de bal. Rogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogado geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado draait met de bal, schiet en ... Komlosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melinte rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC JULIANO - Dangerous Minds 0:6

76e minuut.
Onofraş met een sublieme pass. Klungelig pakt Cămătaru de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pietreanu. Pietreanu krijgt een gele kaart. Cămătaru roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cămătaru kan niet meer verder spelen. Raiciu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gatto probeert naar een medespeler te passen. Verdeş is nu in balbezit. Verdeş speelt de bal door. Melinte rent richting de bal. Melinte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pietreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietreanu geeft een hoge lob. Delgado is nu in balbezit. Melinte is nu in balbezit. Melinte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Stancu rent richting de bal. Stancu geeft een hoge lob. Măceşanu probeert de bal aan de voet te houden. Delgado is nu in balbezit. Delgado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Melinte schiet op doel. Doeltrap. Komlosi trapt de bal weg. Verdeş kopt de bal weg. Delgado rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC JULIANO 83%, Dangerous Minds 17%.
FC JULIANO - Dangerous Minds 0:6