Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: C.S.L. 11 Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 25271
C.S.L. 11 IST FC
Let`s Go! Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
42 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 16.8
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Câmpeanu passt de bal zonder na te denken. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru passt de bal met de wreef. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel. Murgovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 1:0

2e minuut.
Chiacu passt de bal zonder na te denken. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Carmitru geeft een hoge lob. Vlăsceanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mărgăritescu geeft een hoge lob. Santiago López kopt de bal weg. Rogoveanu is nu in balbezit. Rogoveanu geeft de bal voor. Carmitru springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru speelt de bal door. Carmitru heeft problemen om de bal te vangen. Carmitru draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Carmitru rent richting de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 2:0

20e minuut.
Daar is Lucescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlăsceanu rent richting de bal. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel. Mărgăritescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 3:0

24e minuut.
Santiago López verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago López passt de bal in één keer door. Necula speelt de bal door. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rogoveanu speelt de bal door. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Feraru passt de bal zonder na te denken. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Murgovan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 4:0

30e minuut.
Santiago López verovert de bal door een tackle van achteren. Vlăsceanu probeert naar een medespeler te passen. Holca is nu in balbezit. Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Carmitru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Santiago López geeft een lange en hoge pass. Nilă kopt de bal weg. Carmitru geeft een lange en hoge pass. Feraru controleert de bal met de borst. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Murgovan met een harde bal richting middenveld. Santiago López kopt de bal weg. Vlăsceanu is nu in balbezit. Vlăsceanu geeft een hoge lob. Murgovan bokst de bal weg. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 5:0

37e minuut.
Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Avram, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 6:0

37e minuut.
Gorie rent richting de bal. Gorie passt de bal zonder na te denken. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru onderschept slim de pass. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Murgovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mărgăritescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 7:0

39e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu geeft een hoge lob. Daar is Feraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feraru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Carmitru probeert naar een medespeler te passen. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu rent richting de bal. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Vlăsceanu met de inworp. Santiago López is nu in balbezit. Iovan maakt een afschuwelijke overtreding. Iovan krijgt een gele kaart. Santiago López is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vlăsceanu komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rogoveanu passt de bal met de wreef. Daar is Sułowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sułowski probeert naar een medespeler te passen. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Murgovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 8:0

45e minuut.
Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu met een sublieme pass. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Murgovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 9:0

45e minuut.
Miklosik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 13%, IST FC 87%.
C.S.L. 11 - IST FC 9:0

47e minuut.
Vlăsceanu passt de bal in één keer door. Carmitru is nu in balbezit. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Holca probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 10:0

51e minuut.
Cornel rent richting de bal. Cornel passt de bal in één keer door. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Feraru rent richting de bal. Feraru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Carmitru rent richting de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domachowski passt de bal in één keer door. Rogoveanu probeert naar een medespeler te passen. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Murgovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Carmitru de bal onder controle te krijgen. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mărgăritescu is nu in balbezit. Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru haalt uit met een fantastische trap. Murgovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 11:0

59e minuut.
Feraru is nu in balbezit. Feraru passt de bal met de wreef. Vlăsceanu rent richting de bal. Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Carmitru maakt een snoekduik en kopt de bal. Murgovan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Santiago López passt de bal in één keer door. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu passt de bal zonder na te denken. Feraru rent richting de bal. Feraru haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Murgovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 12:0

64e minuut.
Holca geeft een lange en hoge pass. Santiago López kopt de bal weg. Lucescu is nu in balbezit. Feraru rent richting de bal. Feraru geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Miklosik geeft een hoge lob. Carmitru kopt de bal weg. Klungelig pakt Mărgăritescu de bal. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Vlăsceanu rent richting de bal. Lucescu verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago López begaat een overtreding. Santiago López krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Santiago López verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago López geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Feraru de bal. Carmitru rent richting de bal. Carmitru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 13:0

79e minuut.
Klungelig pakt Rogoveanu de bal. Avram met een sublieme pass. Sułowski geeft de bal voor. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago López verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago López geeft een hoge lob. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Avram de bal onder controle te krijgen. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel. Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 14:0

82e minuut.
Gorie met een sublieme pass. Chiacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru verovert de bal door een tackle van achteren. Carmitru heeft problemen om de bal te vangen. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 15:0

84e minuut.
Rogoveanu heeft problemen om de bal te vangen. Rogoveanu geeft de bal voor. Carmitru kopt de bal weg. Feraru heeft problemen om de bal te vangen. Feraru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Domachowski geeft de bal voor. Feraru kopt de bal weg. Carmitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. Murgovan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 16:0

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santiago López met de inworp. Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu geeft de bal voor. Carmitru krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - IST FC 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 10%, IST FC 90%.
C.S.L. 11 - IST FC 17:0