Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moldova Draguseni telecom
0707 Tactiek 442off14+
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
5 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
39.9 gemiddelde waardering 58.6
good Schieten excellent
average Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Dodrescu speelt de bal door. Ciubotariu heeft problemen om de bal te vangen. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović schiet op doel. Bogason bokst de bal weg.

9e minuut.
Frutiger passt de bal met de wreef. Mojsilović rent richting de bal. Met opzet legt Digne zijn tegenspeler op de grond. Digne is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

12e minuut.
Dodrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Suur is nu in balbezit. Suur haalt uit met een fantastische trap. Bogason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - telecom 0:1

14e minuut.
Oliva passt de bal zonder na te denken. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Suur heeft problemen om de bal te vangen. Suur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ciubotariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Begagić is nu in balbezit. Begagić passt de bal in één keer door. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur schiet op doel. Bogason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Dodrescu geeft de bal voor. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović schiet op doel. Kőteleky probeert de bal aan de voet te houden. Huszta verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Rujoiu de bal. Begagić rent richting de bal. Begagić geeft de bal voor. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Dodrescu geeft een lange en hoge pass. Suur kan de bal niet met de borst controleren. Kiszka is nu in balbezit. Suur verovert de bal door een tackle van achteren. Suur schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bogason trapt de bal weg. Begagić probeert naar een medespeler te passen. Mojsilović rent richting de bal. Mojsilović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Begagić speelt de bal door. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Suur rent richting de bal. Suur haalt uit met een fantastische trap. Bogason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - telecom 0:2

45e minuut.
Ciubotariu met een snelle inworp. Begagić rent richting de bal. Begagić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dodrescu de bal. Dodrescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kiszka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mojsilović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojsilović draait met de bal, schiet en ... Bogason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova Draguseni 69%, telecom 31%.
Moldova Draguseni - telecom 0:2

49e minuut.
Begagić bereikt de bal nog maar net als eerste. Begagić passt de bal zonder na te denken. Mojsilović is nu in balbezit. Mojsilović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - telecom 0:3

49e minuut.
Mojsilović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Maricescu komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Oliva passt de bal met de wreef. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu passt de bal zonder na te denken. Suur rent richting de bal. Suur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Ciubotariu de bal. Ciubotariu probeert naar een medespeler te passen. Suur rent richting de bal. Suur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - telecom 0:4

66e minuut.
Daar is Ciubotariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu passt de bal met de wreef. Frutiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Maricescu onderschept slim de pass. Maricescu schiet op doel. Bogason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - telecom 0:5

68e minuut.
Frutiger bereikt de bal nog maar net als eerste. Frutiger passt de bal in één keer door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een hoge lob. Suur springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bogason met een harde bal richting middenveld. Daar is Manson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu geeft een lange en hoge pass. Suur krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dodrescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frutiger. Dodrescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciubotariu met een snel genomen vrije trap. Maricescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - telecom 0:6

83e minuut.
Maricescu verovert de bal door een tackle van achteren. Maricescu passt de bal met de wreef. Suur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suur haalt uit met een fantastische trap. Bogason werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - telecom 0:7

87e minuut.
Dodrescu passt de bal zonder na te denken. Oliva is nu in balbezit. Oliva passt de bal met de wreef. Begagić geeft een lange en hoge pass. Maricescu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova Draguseni 78%, telecom 22%.
Moldova Draguseni - telecom 0:7