Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ratele vesele F.C.ADY FALTICENI
3att Tactiek relax
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.2 gemiddelde waardering 50.3
uitstekend Schieten solide
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Rukavytsya met de inworp. Ruccia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Botella. Botella krijgt een gele kaart. Ruccia raakt geblesseerd tijdens het duel. Ruccia wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cãrbunaru is nu in balbezit. Cãrbunaru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Deady de bal. Deady haalt uit met een fantastische trap. Condruţ werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet begaat een overtreding. Bellet krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Klungelig pakt Vasko de bal. Vasko met een sublieme pass. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Deady is nu in balbezit. Deady draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Botella speelt de bal door. Figallo rent richting de bal. Nicht tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nicht krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Borović met de inworp. Figallo is nu in balbezit. Figallo speelt de bal door. Botella rent richting de bal. Botella geeft een lange en hoge pass. Condruţ probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Deady passt de bal met de wreef. Măldărăşanu is nu in balbezit. Figallo onderschept slim de pass. Figallo draait met de bal, schiet en ... Condruţ probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratele vesele - F.C.ADY FALTICENI 1:0

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Damadyan komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Sebok is nu in balbezit. Sebok geeft de bal voor. Hefti rent richting de bal. Hefti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratele vesele 34%, F.C.ADY FALTICENI 66%.
Ratele vesele - F.C.ADY FALTICENI 1:0

51e minuut.
Paluch bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluch geeft een lange en hoge pass. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Szwykowski rent richting de bal. Botella onderschept slim de pass. Botella passt de bal zonder na te denken. Hefti rent richting de bal. Hefti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tintaya komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kopaniecki rent richting de bal. Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu passt de bal in één keer door. Bellet rent richting de bal. Bellet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Vasko de bal onder controle te krijgen. Tintaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Tintaya passt de bal in één keer door. Hefti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti draait met de bal, schiet en ... Condruţ bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratele vesele - F.C.ADY FALTICENI 2:0

79e minuut.
Gajtkowski speelt de bal door. Cãrbunaru probeert naar een medespeler te passen. Tintaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Hefti is nu in balbezit. Hefti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratele vesele 43%, F.C.ADY FALTICENI 57%.
Ratele vesele - F.C.ADY FALTICENI 2:0