Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: DANGEROUS ARENA
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 49844
Dangerous Minds C.S.L. 11
Claro Tactiek Let`s Go!
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
44.3 gemiddelde waardering 54.5
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen uitstekend


22e minuut.
Rogoveanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Paul de bal. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel. Silaghi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Verdeş met de inworp. Rogoveanu rent richting de bal. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Silaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Paul neemt vlug de vrije trap. Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. Nedelescu geeft een lange en hoge pass. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Câmpeanu geeft de bal voor. Gatto onderschept slim de pass. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Silaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.S.L. 11 0:1

45e minuut.
Miklosik komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 54%, C.S.L. 11 46%.
Dangerous Minds - C.S.L. 11 0:1

49e minuut.
Inworp. Gatto met een snelle inworp. Verdeş rent richting de bal. Verdeş geeft een lange en hoge pass. Câmpeanu kopt de bal weg. Selymes bokst de bal weg.

60e minuut.
Verdeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Santiago López verovert de bal door een tackle van achteren. Santiago López geeft een hoge lob. Feraru rent richting de bal. Feraru schiet op doel. Silaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carmitru rent richting de bal. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Silaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.S.L. 11 0:2

65e minuut.
Necula rent richting de bal. Necula speelt de bal door. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.S.L. 11 0:3

66e minuut.
Sułowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andersson komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Paul geeft de bal voor. Santiago López heeft problemen om de bal te vangen. Santiago López geeft een lange en hoge pass. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel. Silaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Stancu kan de bal niet met de borst controleren. Necula speelt de bal door. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru draait met de bal, schiet en ... Silaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dangerous Minds - C.S.L. 11 0:4

82e minuut.
Rogoveanu passt de bal met de wreef. Năstăsescu met een sublieme pass. Câmpeanu geeft de bal voor. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Silaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Pantea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmitru rent richting de bal. Carmitru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogado rent richting de bal. Miklosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado onderschept slim de pass. Delgado haalt uit met een fantastische trap. Selymes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dangerous Minds 46%, C.S.L. 11 54%.
Dangerous Minds - C.S.L. 11 0:4