Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moldova Draguseni Bayern Nadlac
0707 Tactiek 5DA
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.6 gemiddelde waardering 57.2
solide Schieten uitstekend
matig Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Knežević speelt de bal door. Caragiale is nu in balbezit. Caragiale geeft een hoge lob. Szurpicki is nu in balbezit. Szurpicki schiet op doel. Bogason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki draait met de bal, schiet en ... Bogason bokst de bal weg.

13e minuut.
Bogason met een sublieme pass. Klungelig pakt Hernandes de bal. Hernandes passt de bal zonder na te denken. Perugino rent richting de bal. Perugino geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Caragiale geeft een hoge lob. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perurena maakt een afschuwelijke overtreding. Perurena krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Daar is Hernandes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Knežević is nu in balbezit. Knežević passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nahajło de bal. Knežević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szurpicki is nu in balbezit. Kőteleky bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki onderschept slim de pass. Szurpicki schiet op doel. Bogason werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kőteleky neemt vlug de vrije trap. Malancu controleert de bal met de borst. Manson met een sublieme pass. Rupar rent richting de bal. Rupar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Caragiale geeft een lange en hoge pass. Bogason probeert naar een medespeler te passen. Hernandes kopt de bal weg. Perugino bereikt de bal nog maar net als eerste. Perugino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bogason bokst de bal weg. Szurpicki is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Bayern Nadlac 0:1

33e minuut.
Knežević passt de bal zonder na te denken. Caragiale geeft een hoge lob. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Bayern Nadlac 0:2

38e minuut.
Frutiger met een harde bal richting middenveld. Hernandes controleert de bal met de borst. Hernandes geeft een lange en hoge pass. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki draait met de bal, schiet en ... Bogason verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Knežević speelt de bal door. Gustavsson geeft een lange en hoge pass. Daar is Szurpicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szurpicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moldova Draguseni - Bayern Nadlac 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova Draguseni 78%, Bayern Nadlac 22%.
Moldova Draguseni - Bayern Nadlac 0:3

46e minuut.
Buchowiec komt het veld opgelopen. Amigão komt het veld opgelopen. Chindea komt het veld opgelopen. Trezza komt het veld opgelopen. Kiełnia komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Buchowiec rent richting de bal. Buchowiec geeft de bal voor. Szurpicki rent richting de bal. Szurpicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Chindea speelt de bal door. Buchowiec rent richting de bal. Buchowiec geeft een hoge lob. Szurpicki probeert de bal met de borst te controleren. Szurpicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Trezza rent richting de bal. Trezza geeft de bal voor. Szurpicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurpicki schiet op doel. Bogason maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moldova Draguseni 74%, Bayern Nadlac 26%.
Moldova Draguseni - Bayern Nadlac 0:3