Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: Olimpico Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 20165
FC Athletico Dangerous Minds
4-3-3 Tactiek Claro
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 2
60.1 gemiddelde waardering 47.5
formidable Schieten good
very good Passen adequate
solid Verdedigen good


4e minuut.
Stancu geeft de bal voor. Pietreanu kopt de bal weg. Delgado probeert de bal aan de voet te houden. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Rogado kan de bal niet met de borst controleren. Chłodek is nu in balbezit. Wężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk schiet op doel. Silaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - Dangerous Minds 1:0

21e minuut.
Cuzino rent richting de bal. Sabino rent richting de bal. Sabino met een sublieme pass. Wężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk schiet op doel. Silaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Cuzino geeft de bal voor. Rogado is nu in balbezit. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chłodek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - Dangerous Minds 2:0

24e minuut.
Chłodek rent richting de bal. Chłodek passt de bal zonder na te denken. Wężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk schiet op doel. Silaghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Scappin rent richting de bal. Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantea onderschept slim de pass. Wężyk rent richting de bal. Wężyk haalt uit met een fantastische trap. Silaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogado met een sublieme pass. Daar is Sabino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabino geeft een lange en hoge pass. Wężyk is nu in balbezit. Wężyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Pietreanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Rogado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogado verovert de bal door een tackle van achteren. Wężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk haalt uit met een fantastische trap. Silaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scappin bereikt de bal nog maar net als eerste. Scappin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - Dangerous Minds 3:0

44e minuut.
Verdeş speelt de bal door. Stancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stancu speelt de bal door. Wężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk draait met de bal, schiet en ... Silaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Athletico 50%, Dangerous Minds 50%.
FC Athletico - Dangerous Minds 3:0

48e minuut.
Rogado rent richting de bal. Barnabé verovert de bal door een tackle van achteren. Barnabé geeft de bal voor. Wężyk is nu in balbezit. Wężyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Klungelig pakt Rogado de bal. Chłodek onderschept slim de pass. Sabino is nu in balbezit. Wężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk draait met de bal, schiet en ... Silaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wężyk is nu in balbezit. Wężyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - Dangerous Minds 4:0

58e minuut.
Ruviaro verovert de bal door een tackle van achteren. Ruviaro geeft een lange en hoge pass. Wężyk rent richting de bal. Wężyk draait met de bal, schiet en ... Silaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - Dangerous Minds 5:0

59e minuut.
Pietreanu rent richting de bal. Wężyk verovert de bal door een tackle van achteren. Sabino is nu in balbezit. Sabino schiet op doel. Silaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

61e minuut.
Gatto geeft de bal voor. Panasewicz is nu in balbezit. Panasewicz passt de bal met de wreef. Montalvan is nu in balbezit. Montalvan schiet op doel. Tuura bokst de bal weg.

62e minuut.
Scappin probeert de bal aan de voet te houden. Chłodek rent richting de bal. Wężyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężyk schiet op doel. Silaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - Dangerous Minds 6:0

69e minuut.
Kwoka passt de bal zonder na te denken. Nawoj rent richting de bal. Nawoj geeft de bal voor. Montalvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Montalvan draait met de bal, schiet en ... Tuura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Scappin heeft problemen om de bal te vangen. Chłodek is nu in balbezit. Scappin rent richting de bal. Scappin schiet op doel. Silaghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - Dangerous Minds 7:0

75e minuut.
Klungelig pakt Chłodek de bal. Gatto is nu in balbezit. Gatto geeft de bal voor. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado schiet op doel. Tuura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Panasewicz onderschept slim de pass. Panasewicz met een sublieme pass. Scappin rent richting de bal. Scappin draait met de bal, schiet en ... Silaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Athletico - Dangerous Minds 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Athletico 52%, Dangerous Minds 48%.
FC Athletico - Dangerous Minds 8:0