Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lupii Cenusii IST FC
22 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
9% Spel op eigen helft 91%
59 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 16.7
formidable Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Merto passt de bal met de wreef. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă passt de bal in één keer door. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 1:0

4e minuut.
Holca trapt de bal weg. Murgu is nu in balbezit. Murgu passt de bal in één keer door. Daar is Gurău, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gurău draait met de bal, schiet en ... Murgovan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Murgu met een snelle inworp. Klungelig pakt Gurău de bal. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău verovert de bal door een tackle van achteren. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Murgovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 2:0

7e minuut.
Murgovan speelt de bal door. Ferdinand kopt de bal weg. Gurău is nu in balbezit. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 3:0

9e minuut.
Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu passt de bal met de wreef. Notararigo rent richting de bal. Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirilä onderschept slim de pass. Pirilä passt de bal met de wreef. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Gurău de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Avram. Gurău is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferdinand zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Mărgăritescu de bal. Bucilă rent richting de bal. Bucilă haalt uit met een fantastische trap. Murgovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bucilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Chiacu de bal. Gurău is nu in balbezit. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pirilä geeft een lange en hoge pass. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă passt de bal zonder na te denken. Gurău is nu in balbezit. Gurău schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 4:0

16e minuut.
Merto is nu in balbezit. Merto met een sublieme pass. Pirilä geeft een hoge lob. Bucilă rent richting de bal. Bucilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Merto probeert naar een medespeler te passen. Ferdinand rent richting de bal. Ferdinand speelt de bal door. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă draait met de bal, schiet en ... Paal! Murgovan bokst de bal weg. Paal! Murgovan met een sublieme pass. Ferdinand kopt de bal weg. Gurău is nu in balbezit. Gurău draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 5:0

22e minuut.
Notararigo met een sublieme pass. Merto bereikt de bal nog maar net als eerste. Merto passt de bal zonder na te denken. Daar is Bucilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucilă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murgovan speelt de bal door. Klungelig pakt Iovan de bal. Merto probeert naar een medespeler te passen. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Merto probeert naar een medespeler te passen. Pirilä probeert naar een medespeler te passen. Bucilă heeft problemen om de bal te vangen. Bucilă haalt uit met een fantastische trap. Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 6:0

29e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Chiacu probeert naar een medespeler te passen. Carlier geeft een lange en hoge pass. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Holca trapt de bal weg. Pirilä kopt de bal weg. Gurău heeft problemen om de bal te vangen. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 7:0

33e minuut.
Mărgăritescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Merto met de inworp. Bucilă rent richting de bal. Bucilă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Murgovan met een sublieme pass. Pirilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirilä passt de bal met de wreef. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Merto is nu in balbezit. Merto passt de bal zonder na te denken. Bucilă rent richting de bal. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Lucescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merto met de inworp. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Ferdinand probeert naar een medespeler te passen. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău passt de bal in één keer door. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Pirilä probeert naar een medespeler te passen. Bucilă rent richting de bal. Bucilă passt de bal zonder na te denken. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău draait met de bal, schiet en ... Murgovan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lucescu met een sublieme pass. Bucilă heeft problemen om de bal te vangen. Bucilă schiet op doel. Murgovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Murgovan trapt de bal weg. Ferdinand kopt de bal weg. Daar is Bucilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bucilă schiet op doel. Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 14%, IST FC 86%.
Lupii Cenusii - IST FC 8:0

46e minuut.
Adelantado komt het veld opgelopen. Stange komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Iovan is nu in balbezit. Pirilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirilä passt de bal zonder na te denken. Bucilă rent richting de bal. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 9:0

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Bucilă de bal onder controle te krijgen. Lucescu is nu in balbezit. Bucilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bucilă haalt uit met een fantastische trap. Mărgăritescu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murgovan bokst de bal weg.

52e minuut.
Merto kopt de bal weg. Pirilä is nu in balbezit. Pirilä met een sublieme pass. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă haalt uit met een fantastische trap. Murgovan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 10:0

53e minuut.
Cornel probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Merto met een snelle inworp. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă draait met de bal, schiet en ... Murgovan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 11:0

55e minuut.
Pirilä geeft de bal voor. Gurău is nu in balbezit. Gurău geeft een lange en hoge pass. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lucescu heeft problemen om de bal te vangen. Pirilä speelt de bal door. Daar is Merto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merto geeft een hoge lob. Gurău krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bucilă passt de bal in één keer door. Daar is Murgu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murgu passt de bal in één keer door. Gurău rent richting de bal. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Murgovan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 12:0

62e minuut.
Merto geeft een hoge lob. Lucescu probeert de bal aan de voet te houden. Gurău is nu in balbezit. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bucilă passt de bal zonder na te denken. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Avram bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă onderschept slim de pass. Bucilă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 13:0

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Murgovan met een harde bal richting middenveld. Pirilä kopt de bal weg. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Merto met een sublieme pass. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă passt de bal met de wreef. Gurău rent richting de bal. Gurău draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Adelantado kopt de bal weg. Nilă controleert de bal met de borst. Bucilă rent richting de bal. Bucilă schiet op doel. Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 14:0

69e minuut.
Chiacu rent richting de bal. Adelantado onderschept slim de pass. Adelantado passt de bal met de wreef. Bucilă rent richting de bal. Bucilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Murgovan met een harde bal richting middenveld. Iovan controleert de bal met de borst. Pirilä speelt de bal door. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Holca onderschept slim de pass. Holca geeft een lange en hoge pass. Merto speelt de bal door. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă schiet op doel. Murgovan bokst de bal weg.

81e minuut.
Pirilä speelt de bal door. Adelantado bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelantado geeft een hoge lob. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Merto speelt de bal door. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău passt de bal met de wreef. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 15:0

84e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie probeert naar een medespeler te passen. Iovan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă verovert de bal door een tackle van achteren. Bucilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Avram probeert naar een medespeler te passen. Murgu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murgu passt de bal zonder na te denken. Gurău bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurău haalt uit met een fantastische trap. Murgovan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Murgu neemt de hoekschop. Bucilă is nu in balbezit. Bucilă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lupii Cenusii - IST FC 16:0

89e minuut.
Merto probeert naar een medespeler te passen. Bucilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucilă passt de bal in één keer door. Gurău is nu in balbezit. Gurău schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lupii Cenusii 5%, IST FC 95%.
Lupii Cenusii - IST FC 16:0