Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.13
  • Stadion: C.S.L. 11 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 40000
C.S.L. 11 F.C.ADY FALTICENI
Let`s Go! Tactiek relax
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 49.4
uitstekend Schieten solide
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen uitstekend


24e minuut.
Vlăsceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlăsceanu passt de bal in één keer door. Feraru is nu in balbezit. Feraru draait met de bal, schiet en ... Condruţ maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.S.L. 11 - F.C.ADY FALTICENI 1:0

30e minuut.
Vlăsceanu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Carmitru de bal. Feraru is nu in balbezit. Carmitru rent richting de bal. Carmitru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Nicht geeft een lange en hoge pass. Vlăsceanu is nu in balbezit. Măldărăşanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Măldărăşanu krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Măldărăşanu heeft problemen om de bal te vangen. Feraru is nu in balbezit. Szwykowski is nu in balbezit. Feraru verovert de bal door een tackle van achteren. Feraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 31%, F.C.ADY FALTICENI 69%.
C.S.L. 11 - F.C.ADY FALTICENI 1:0

55e minuut.
Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklosik onderschept slim de pass. Rogoveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoveanu geeft een lange en hoge pass. Carmitru krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Câmpeanu onderschept slim de pass. Câmpeanu passt de bal met de wreef. Feraru is nu in balbezit. Feraru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vlăsceanu heeft problemen om de bal te vangen. Vlăsceanu passt de bal met de wreef. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S.L. 11 39%, F.C.ADY FALTICENI 61%.
C.S.L. 11 - F.C.ADY FALTICENI 1:0