Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ADY FALTICENI IST FC
relax Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 15.8
excellent Schieten poor
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Daar is Rukavytsya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rukavytsya passt de bal zonder na te denken. Iovan rent richting de bal. Ruccia verovert de bal door een tackle van achteren. Ruccia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mărgăritescu trapt de bal weg van het doel. Giansoldati kopt de bal weg. Dănceanu controleert de bal met de borst. Dănceanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dănceanu is nu in balbezit. Avram verovert de bal door een tackle van achteren. Avram passt de bal in één keer door. Bellet rent richting de bal. Bellet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Giansoldati passt de bal in één keer door. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu passt de bal in één keer door. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Murgovan trapt de bal weg van het doel. Peres kopt de bal weg. Bellet heeft problemen om de bal te vangen. Bellet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Giansoldati bereikt de bal nog maar net als eerste. Giansoldati passt de bal zonder na te denken. Bellet rent richting de bal. Bellet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 1:0

12e minuut.
Ruccia passt de bal in één keer door. Rukavytsya is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vlada. Vlada krijgt een gele kaart. Rukavytsya raakt geblesseerd tijdens het duel. Giansoldati zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dănceanu kopt de bal weg. Bellet is nu in balbezit. Bellet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Măldărăşanu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dănceanu de bal onder controle te krijgen. Rukavytsya probeert naar een medespeler te passen. Bellet rent richting de bal. Bellet haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 2:0

21e minuut.
Dănceanu rent richting de bal. Murgovan probeert naar een medespeler te passen. Ruccia kopt de bal weg. Daar is Dănceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dănceanu draait met de bal, schiet en ... Murgovan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Mărgăritescu is nu in balbezit. Bellet onderschept slim de pass. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu draait met de bal, schiet en ... Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 3:0

24e minuut.
Măldărăşanu geeft een lange en hoge pass. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu passt de bal met de wreef. Bellet is nu in balbezit. Bellet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 4:0

27e minuut.
Nilă is nu in balbezit. Nilă geeft een hoge lob. Dănceanu heeft problemen om de bal te vangen. Dănceanu schiet op doel. Murgovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 5:0

30e minuut.
Nilă heeft problemen om de bal te vangen. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya geeft een hoge lob. Dănceanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Murgovan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Bellet de bal onder controle te krijgen. Ruccia is nu in balbezit. Ruccia passt de bal zonder na te denken. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 6:0

36e minuut.
Iovan speelt de bal door. Lucescu is nu in balbezit. Peres maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Peres naar de kleedkamers voor een vroege douche.

37e minuut.
Giansoldati kopt de bal weg. Bellet is nu in balbezit. Anghel heeft problemen om de bal te vangen. Bellet rent richting de bal. Bellet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Murgovan trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rukavytsya met een snelle inworp. Klungelig pakt Ruccia de bal. Ruccia geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Cornel kopt de bal weg. Vasko is nu in balbezit. Vasko passt de bal zonder na te denken. Daar is Bellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 13%, IST FC 87%.
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 6:0

47e minuut.
Bellet passt de bal zonder na te denken. Ruccia rent richting de bal. Ruccia met een sublieme pass. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Daar is Ruccia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruccia speelt de bal door. Daar is Dănceanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Anghel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati met een sublieme pass. Rukavytsya probeert naar een medespeler te passen. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bellet rent richting de bal. Bellet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rukavytsya de bal. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Rukavytsya verovert de bal door een tackle van achteren. Rukavytsya passt de bal zonder na te denken. Ruccia met een sublieme pass. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Mărgăritescu trapt de bal weg. Ruccia kopt de bal weg. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 7:0

65e minuut.
Bellet met de inworp. Ruccia rent richting de bal. Ruccia speelt de bal door. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu draait met de bal, schiet en ... Murgovan bokst de bal weg.

66e minuut.
Mărgăritescu geeft een hoge lob. Paluch kopt de bal weg. Daar is Lucescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellet rent richting de bal. Bellet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lucescu probeert de bal aan de voet te houden. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. Bellet rent richting de bal. Bellet geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murgovan speelt de bal door. Giansoldati rent richting de bal. Giansoldati geeft een lange en hoge pass. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 8:0

71e minuut.
Gorie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorie passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Iovan de bal. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Murgovan trapt de bal weg. Klungelig pakt Ruccia de bal. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Avram is nu in balbezit. Ruccia onderschept slim de pass. Ruccia speelt de bal door. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 9:0

76e minuut.
Bellet passt de bal zonder na te denken. Giansoldati probeert naar een medespeler te passen. Rukavytsya probeert naar een medespeler te passen. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 10:0

78e minuut.
Bellet is nu in balbezit. Bellet passt de bal met de wreef. Dănceanu rent richting de bal. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap. Murgovan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 11:0

86e minuut.
Rukavytsya passt de bal in één keer door. Ruccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruccia met een sublieme pass. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Murgovan trapt de bal weg van het doel. Rukavytsya kopt de bal weg. Dănceanu heeft problemen om de bal te vangen. Dănceanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ruccia rent richting de bal. Ruccia probeert naar een medespeler te passen. Nilă rent richting de bal. Dănceanu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănceanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Doeltrap. Mărgăritescu trapt de bal weg van het doel. Rukavytsya rent richting de bal. Rukavytsya geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu schiet op doel. Murgovan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Mărgăritescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 18%, IST FC 82%.
F.C.ADY FALTICENI - IST FC 12:0