Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: cetate
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 41000
unireaalbaiulia Furtuna
442 Tactiek super
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.3 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten formidable
excellent Passen very good
very good Verdedigen formidable


1e minuut.
Acerola passt de bal in één keer door. Szumański met een sublieme pass. Kretz probeert naar een medespeler te passen. Panic rent richting de bal. Panic schiet op doel. Graziadio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Klungelig pakt Czymech de bal. Czymech passt de bal zonder na te denken. Secară bereikt de bal nog maar net als eerste. Secară geeft een lange en hoge pass. Szala krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Szala rent richting de bal. Törker onderschept slim de pass. Törker probeert naar een medespeler te passen. Kretz geeft de bal voor. Panic springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Misiewicz geeft een lange en hoge pass. Dalla Pozza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte probeert naar een medespeler te passen. Panic is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Panic bereikt de bal nog maar net als eerste. Panic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - Furtuna 0:1

21e minuut.
Mindonnet onderschept slim de pass. Mindonnet met een sublieme pass. Kretz is nu in balbezit. Kretz geeft een hoge lob. Panic krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi passt de bal zonder na te denken. Huisman geeft een lange en hoge pass. Panic heeft problemen om de bal te vangen. Panic schiet op doel. Graziadio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Törker kopt de bal weg. Kretz is nu in balbezit. Kretz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Panic de bal. Panic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Törker geeft een lange en hoge pass. Martínez Pujalte speelt de bal door. Panic is nu in balbezit. Panic draait met de bal, schiet en ... Graziadio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - Furtuna 0:2

45e minuut.
Leal Musa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Secară zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acerola rent richting de bal. Acerola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unireaalbaiulia 46%, Furtuna 54%.
unireaalbaiulia - Furtuna 0:2

53e minuut.
Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. Martínez Pujalte speelt de bal door. Panic rent richting de bal. Panic draait met de bal, schiet en ... Graziadio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - Furtuna 0:3

59e minuut.
Arslan is nu in balbezit. Arslan geeft de bal voor. Huisman controleert de bal met de borst. Czymech bereikt de bal nog maar net als eerste. Czymech draait met de bal, schiet en ... Schirripa bokst de bal weg.

66e minuut.
Szala is nu in balbezit. Törker onderschept slim de pass. Arghezi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arghezi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Panic passt de bal in één keer door. Dragomirescu rent richting de bal. Acerola speelt de bal door. Dragomirescu is nu in balbezit. Dragomirescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Misiewicz geeft een hoge lob. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte geeft een hoge lob. Panic maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Czymech is nu in balbezit. Czymech passt de bal met de wreef. Abächerli probeert naar een medespeler te passen. Panic rent richting de bal. Panic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unireaalbaiulia 45%, Furtuna 55%.
unireaalbaiulia - Furtuna 0:3