Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.F.Breaza FC Strug Iaslovat
stage one Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
53.2 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Droesbeke speelt de bal door. Gularte bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir geeft een hoge lob. Udeanu krijgt zijn hoofd ertegen. Bot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kladenský is nu in balbezit. Kladenský haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.Breaza - FC Strug Iaslovat 1:0

13e minuut.
Stachura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trandafir rent richting de bal. Trandafir speelt de bal door. Kladenský is nu in balbezit. Kladenský haalt uit met een fantastische trap. Bot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Wołodyjowski met de inworp. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir passt de bal met de wreef. Udeanu rent richting de bal. Udeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bizzetti geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachura met een snelle inworp. Trandafir geeft een hoge lob. Mooney kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Stachura probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Udeanu de bal. Quang Thuận is nu in balbezit. Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Serwotka speelt de bal door. Trandafir rent richting de bal. Trandafir passt de bal in één keer door. Kladenský rent richting de bal. Kladenský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.Breaza - FC Strug Iaslovat 2:0

44e minuut.
Matei passt de bal in één keer door. Stachura rent richting de bal. Stachura passt de bal met de wreef. Kladenský is nu in balbezit. Kladenský draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.Breaza 29%, FC Strug Iaslovat 71%.
C.F.Breaza - FC Strug Iaslovat 2:0

46e minuut.
Urošević komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Serwotka geeft een hoge lob. Urošević rent richting de bal. Bizzetti verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Udeanu draait met de bal, schiet en ... Bot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Nanek neemt vlug de vrije trap. Daar is Quang Thuận, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udeanu onderschept slim de pass. Udeanu schiet op doel. Bot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.Breaza - FC Strug Iaslovat 3:0

72e minuut.
Inworp. Iţic met de inworp. Judnič rent richting de bal. Judnič geeft een hoge lob. Torres springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Bizzetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Urošević onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Stachura neemt de hoekschop. Udeanu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Judnič geeft een lange en hoge pass. Daar is Serwotka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.F.Breaza - FC Strug Iaslovat 3:1

89e minuut.
Özkemal probeert naar een medespeler te passen. Mooney is nu in balbezit. Mooney speelt de bal door. Wołodyjowski rent richting de bal. Wołodyjowski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.F.Breaza 46%, FC Strug Iaslovat 54%.
C.F.Breaza - FC Strug Iaslovat 3:1