Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:56
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: cetate
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 38035
unireaalbaiulia HIS
442 Tactiek his2
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 58
solide Schieten uitstekend
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Arghezi rent richting de bal. Valencia onderschept slim de pass. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Henny rent richting de bal. Henny draait met de bal, schiet en ... Graziadio bokst de bal weg. Talbot rent richting de bal. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Graziadio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Salvat is nu in balbezit. Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Arghezi speelt de bal door. Szala rent richting de bal. Szala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Acerola met een sublieme pass. Talbot probeert de bal aan de voet te houden. Daukszewicz is nu in balbezit. Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. Acerola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graziadio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Valencia passt de bal zonder na te denken. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste. Henny geeft een lange en hoge pass. Talbot is nu in balbezit. Talbot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Henny maakt een snoekduik en kopt de bal. Graziadio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Henny bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Núñez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Talbot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - HIS 0:1

15e minuut.
Henny verovert de bal door een tackle van achteren. Łowicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Henny raakt geblesseerd tijdens het duel. Talbot legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - HIS 0:2

16e minuut.
Zaferalan geeft een hoge lob. Henny kan de bal niet met de borst controleren. Bartoszewski is nu in balbezit. Talbot verovert de bal door een tackle van achteren. Talbot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Henny is nu in balbezit. Henny passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Talbot de bal. Talbot schiet op doel. Graziadio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - HIS 0:3

26e minuut.
Zaferalan geeft een lange en hoge pass. Núñez kopt de bal weg. Valencia speelt de bal door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Czymech passt de bal met de wreef. Zaferalan onderschept slim de pass. Klungelig pakt Secară de bal. Secară geeft de bal voor. Szala maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Salvat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz passt de bal met de wreef. Talbot rent richting de bal. Talbot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Henny de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unireaalbaiulia 58%, HIS 42%.
unireaalbaiulia - HIS 0:3

48e minuut.
Arslan passt de bal met de wreef. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi passt de bal met de wreef. Szala rent richting de bal. Szala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daukszewicz kopt de bal weg. Szumański heeft problemen om de bal te vangen. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot schiet op doel. Szumański probeert de bal aan de voet te houden. Graziadio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Szumański verovert de bal door een tackle van achteren. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Secară. Secară krijgt een gele kaart. Daukszewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daukszewicz wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Zaferalan met de inworp. Acerola rent richting de bal. Daukszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. Henny maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Acerola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daukszewicz is nu in balbezit. Daukszewicz met een sublieme pass. Talbot is nu in balbezit. Talbot schiet op doel. Graziadio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unireaalbaiulia 50%, HIS 50%.
unireaalbaiulia - HIS 0:3