Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: HIS Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 28488
HIS Furtuna
his2 Tactiek super
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
57.5 gemiddelde waardering 60.3
solide Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen formidabel


5e minuut.
Martínez Pujalte met de inworp. Kretz rent richting de bal. Kretz geeft de bal voor. Panic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - Furtuna 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mindonnet met een snelle inworp. Misiewicz met een sublieme pass. Martínez Pujalte rent richting de bal. Martínez Pujalte geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panic krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Stăvaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Stăvaru geeft een hoge lob. Abächerli kopt de bal weg. Kretz probeert de bal aan de voet te houden. Martínez Pujalte geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Valencia passt de bal met de wreef. Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz speelt de bal door. Talbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Talbot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Daukszewicz met de inworp. Kretz verovert de bal door een tackle van achteren. Salvat speelt de bal door. Talbot is nu in balbezit. Talbot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Zaferalan kopt de bal weg. Salvat met een sublieme pass. Kretz met een sublieme pass. Svorada rent richting de bal. Svorada draait met de bal, schiet en ... Bărăscu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Talbot is nu in balbezit. Abächerli is nu in balbezit. Talbot onderschept slim de pass. Talbot haalt uit met een fantastische trap. Schirripa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HIS - Furtuna 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 54%, Furtuna 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HIS - Furtuna 1:1

52e minuut.
Kretz passt de bal zonder na te denken. Martínez Pujalte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stăvaru de bal. Panic is nu in balbezit. Panic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Panic passt de bal in één keer door. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte probeert naar een medespeler te passen. Svorada bereikt de bal nog maar net als eerste. Svorada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - Furtuna 1:2

74e minuut.
Kretz passt de bal in één keer door. Martínez Pujalte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zaferalan. Zaferalan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Huisman onderschept slim de pass. Huisman speelt de bal door. Mindonnet probeert naar een medespeler te passen. Misiewicz probeert naar een medespeler te passen. Martínez Pujalte geeft een hoge lob. Bărăscu bokst de bal weg.

87e minuut.
Salvat speelt de bal door. Törker bereikt de bal nog maar net als eerste. Törker geeft de bal voor. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Pujalte geeft een lange en hoge pass. Bărăscu bokst de bal weg.

89e minuut.
Sebik geeft een hoge lob. Núñez controleert de bal met de borst. Mindonnet rent richting de bal. Mindonnet geeft een hoge lob. Svorada geeft een lange en hoge pass. Bărăscu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stăvaru is nu in balbezit. Panic onderschept slim de pass. Panic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HIS - Furtuna 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HIS 56%, Furtuna 44%.
HIS - Furtuna 1:3