Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ARSENAL ORADEA FCM IASI
nellu Tactiek teja
44% Balbezit 56%
74% Spel op eigen helft 26%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 53.3
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


10e minuut.
Tüske passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fedorento de bal. Fedorento met een sublieme pass. Thorning rent richting de bal. Thorning draait met de bal, schiet en ... Bilicic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Drewek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cypryjak. Drewek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thorning zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske schiet op doel. Tabua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Kamiński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hudec de bal. Hudec passt de bal met de wreef. Thorning rent richting de bal. Thorning draait met de bal, schiet en ... Bilicic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tabua speelt de bal door. Daar is Rivolta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tüske rent richting de bal. Tüske draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Teruel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Corat rent richting de bal. Corat met een sublieme pass. Cypryjak rent richting de bal. Cypryjak schiet op doel. Palella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
García Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. García Prieto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kamiński de bal onder controle te krijgen. Syska is nu in balbezit. Syska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL ORADEA 75%, FCM IASI 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ARSENAL ORADEA - FCM IASI 0:0

61e minuut.
Teruel bereikt de bal nog maar net als eerste. Teruel passt de bal zonder na te denken. Rivolta heeft problemen om de bal te vangen. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorning draait met de bal, schiet en ... Paal!

63e minuut.
Corat is nu in balbezit. Corat passt de bal zonder na te denken. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak schiet op doel. Palella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - FCM IASI 1:0

67e minuut.
Thorning is nu in balbezit. Tüske bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüske passt de bal met de wreef. Thorning is nu in balbezit. Thorning draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Daar is Prăscan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prăscan. Prăscan krijgt een gele kaart. Corat raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Corat kan niet meer verder spelen. Sikina komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tabua verovert de bal door een tackle van achteren. Tabua geeft een lange en hoge pass. Tabua controleert de bal met de borst. Tüske onderschept slim de pass. Tüske haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rivolta onderschept slim de pass. Rivolta geeft een hoge lob. Cypryjak is nu in balbezit. Cypryjak draait met de bal, schiet en ... Palella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARSENAL ORADEA - FCM IASI 2:0

88e minuut.
Autreve geeft een lange en hoge pass. Tabua heeft problemen om de bal te vangen. Thorning bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan bereikt de bal nog maar net als eerste. Prăscan haalt uit met een fantastische trap. Bilicic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARSENAL ORADEA 72%, FCM IASI 28%.
ARSENAL ORADEA - FCM IASI 2:0