Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.14
  • Stadion: Anfield Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 25144
liv Klausenburg
x Tactiek att
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 44.4
very good Schieten solid
excellent Passen adequate
good Verdedigen good


7e minuut.
Monteys onderschept slim de pass. Monteys passt de bal zonder na te denken. Daar is Pärtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pärtel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
liv - Klausenburg 1:0

9e minuut.
Fedák bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedák geeft de bal voor. Blavnsfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Blavnsfeldt geeft een lange en hoge pass. Coc krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Efstratiadis met de inworp. Monteys met een sublieme pass. McCarthey met een sublieme pass. Ligorio is nu in balbezit. Ligorio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
McCarthey geeft een lange en hoge pass. Efstratiadis is nu in balbezit. Vejsić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vejsić krijgt een gele kaart. Efstratiadis raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Efstratiadis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Hannu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - Klausenburg 2:0

20e minuut.
Efstratiadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejsić verovert de bal door een tackle van achteren. McCarthey begaat een overtreding. McCarthey krijgt een gele kaart. Vejsić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vejsić met een snel genomen vrije trap. Blavnsfeldt kopt de bal weg. Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Coc schiet op doel. Wąpierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pâslaru met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ligorio is nu in balbezit. Ligorio probeert naar een medespeler te passen. Efstratiadis rent richting de bal. Efstratiadis haalt uit met een fantastische trap. Hannu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
liv - Klausenburg 3:0

29e minuut.
Wiercipięta met een sublieme pass. Klungelig pakt Monteys de bal. Coc rent richting de bal. Coc draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hucek de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wąpierz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 34%, Klausenburg 66%.
liv - Klausenburg 3:0

46e minuut.
Pärtel passt de bal met de wreef. Efstratiadis rent richting de bal. Blavnsfeldt maakt een afschuwelijke overtreding. Blavnsfeldt krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Avar trapt de bal weg van het doel. Blavnsfeldt controleert de bal met de borst. Blavnsfeldt geeft een hoge lob. Mathioudakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathioudakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
McCarthey geeft de bal voor. Efstratiadis is nu in balbezit. Efstratiadis passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pärtel de bal. Pärtel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Wiedźmin geeft de bal voor. Blavnsfeldt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monteys. Monteys krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Ligorio rent richting de bal. Montalbán onderschept slim de pass. Montalbán probeert naar een medespeler te passen. Mathioudakis is nu in balbezit. Mathioudakis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: liv 42%, Klausenburg 58%.
liv - Klausenburg 3:0