Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSU Targoviste FC Strug Iaslovat
stefan2 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
29 gemiddelde waardering 43.7
weak Schieten very good
poor Passen solid
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Mooney geeft een lange en hoge pass. Oćwieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Torres krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Gularte speelt de bal door. Judnič bereikt de bal nog maar net als eerste. Judnič geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CSU Targoviste - FC Strug Iaslovat 0:1

7e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Beutels niet meer kan verder spelen. Sopârlă komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Gąsienica bereikt de bal nog maar net als eerste. Gąsienica passt de bal zonder na te denken. Wołodyjowski geeft de bal voor. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSU Targoviste 60%, FC Strug Iaslovat 40%.
CSU Targoviste - FC Strug Iaslovat 0:1

59e minuut.
Wołodyjowski is nu in balbezit. Wołodyjowski geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oćwieja de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Gularte passt de bal in één keer door. Judnič bereikt de bal nog maar net als eerste. Judnič passt de bal met de wreef. Gąsienica is nu in balbezit. Gąsienica haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Judnič bereikt de bal nog maar net als eerste. Buftea onderschept slim de pass. Gularte bereikt de bal nog maar net als eerste. Judnič is nu in balbezit. Judnič geeft een lange en hoge pass. Sopârlă bokst de bal weg.

77e minuut.
Sopârlă met een sublieme pass. Morar heeft problemen om de bal te vangen. Pintilii speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CSU Targoviste - FC Strug Iaslovat 0:2

85e minuut.
Gąsienica rent richting de bal. Oćwieja verovert de bal door een tackle van achteren. Oćwieja speelt de bal door. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSU Targoviste 56%, FC Strug Iaslovat 44%.
CSU Targoviste - FC Strug Iaslovat 0:2