Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jiul Craiova FC Kristal Glam
pro5 c Tactiek new
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 55.6
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen solide
solide Verdedigen solide


1e minuut.
Latorre probeert naar een medespeler te passen. Bartosiewicz rent richting de bal. Bartosiewicz haalt uit met een fantastische trap. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - FC Kristal Glam 1:0

13e minuut.
Nowaczek probeert naar een medespeler te passen. Sieber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieber speelt de bal door. Bartosiewicz is nu in balbezit. Bartosiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Utasi is nu in balbezit. Camerieri kan de bal niet met de borst controleren. Zaharescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaharescu krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Buitenspel voor Latorre. Goede buitenspelval van de verdediging. Kržić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Haldimann de bal. Utasi is nu in balbezit. Utasi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Sieber passt de bal met de wreef. Marsilia rent richting de bal. Marsilia passt de bal met de wreef. Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić geeft een lange en hoge pass. Bregy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jiul Craiova - FC Kristal Glam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiul Craiova 47%, FC Kristal Glam 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jiul Craiova - FC Kristal Glam 1:1

49e minuut.
Vedelago heeft problemen om de bal te vangen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi met een sublieme pass. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - FC Kristal Glam 1:2

61e minuut.
Christen is nu in balbezit. Zaharescu verovert de bal door een tackle van achteren. Camerieri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Camerieri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Camerieri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zaharescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marsilia neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Utasi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - FC Kristal Glam 1:3

65e minuut.
Bărnuţiu speelt de bal door. Marsilia met een sublieme pass. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - FC Kristal Glam 1:4

70e minuut.
Inworp. Servác komt het veld opgelopen. Cârlescu komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Marsilia is nu in balbezit. Marsilia geeft een hoge lob. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel. Bregy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - FC Kristal Glam 1:5

78e minuut.
Klungelig pakt Haldimann de bal. Cârlescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vedelago. Cârlescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Marsilia komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Nowaczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowaczek geeft een hoge lob. Bartosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartosiewicz schiet op doel. Miauczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jiul Craiova - FC Kristal Glam 2:5

85e minuut.
Tănăsoaica is nu in balbezit. Tănăsoaica geeft de bal voor. Vedelago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Marsilia probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu heeft problemen om de bal te vangen. Cârlescu geeft een hoge lob. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Servác kopt de bal weg. Marsilia is nu in balbezit. Marsilia geeft de bal voor. Zaharescu rent richting de bal. Zaharescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jiul Craiova 48%, FC Kristal Glam 52%.
Jiul Craiova - FC Kristal Glam 2:5