Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kristal Glam Jon.AsUL
new Tactiek 5-3-2 Jon
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
57.4 gemiddelde waardering 42.1
excellent Schieten average
very good Passen adequate
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Marsilia rent richting de bal. Marsilia geeft een hoge lob. Utasi rent richting de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 1:0

5e minuut.
Marsilia is nu in balbezit. Marsilia passt de bal met de wreef. Utasi is nu in balbezit. Utasi draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Troia heeft problemen om de bal te vangen. Utasi is nu in balbezit. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 2:0

7e minuut.
Zaharescu rent richting de bal. Hristea rent richting de bal. Aulik is nu in balbezit. Zaharescu verovert de bal door een tackle van achteren. Zaharescu draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hristea probeert naar een medespeler te passen. Roka is nu in balbezit. Roka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Aulik verovert de bal door een tackle van achteren. Roka onderschept slim de pass. Roka met een sublieme pass. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Roumeliotis geeft een lange en hoge pass. Pedroso kopt de bal weg. Klungelig pakt Utasi de bal. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 3:0

19e minuut.
Roka onderschept slim de pass. Roka geeft een lange en hoge pass. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 4:0

20e minuut.
Urbanek kopt de bal weg. Marchini heeft problemen om de bal te vangen. Hasu begaat een overtreding. Hasu krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Ţonea is nu in balbezit. Roka onderschept slim de pass. Roka geeft een lange en hoge pass. Kržić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kržić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 31%, Jon.AsUL 69%.
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 4:0

48e minuut.
Hasu maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Utasi kopt de bal weg. Aulik heeft problemen om de bal te vangen. Zaharescu onderschept slim de pass. Zaharescu draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Marsilia kopt de bal weg. Hristea is nu in balbezit. Utasi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zaharescu de bal. Zaharescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Roka is nu in balbezit. Roka geeft een hoge lob. Utasi is nu in balbezit. Utasi schiet op doel. Nicolaescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 5:0

56e minuut.
Zaharescu is nu in balbezit. Zaharescu geeft een hoge lob. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 6:0

62e minuut.
Kržić is nu in balbezit. Bieliński onderschept slim de pass. Bieliński passt de bal zonder na te denken. Marchini rent richting de bal. Marchini draait met de bal, schiet en ... Miauczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Predoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predoiu geeft de bal voor. Roumeliotis bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi verovert de bal door een tackle van achteren. Utasi haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Doeltrap. Cârlescu komt het veld opgelopen. Servác komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu is nu in balbezit. Zaharescu is nu in balbezit. Zaharescu draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pedroso probeert naar een medespeler te passen. Servác geeft een hoge lob. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 7:0

82e minuut.
Aulik geeft een hoge lob. Urbanek rent richting de bal. Met opzet legt Marsilia zijn tegenspeler op de grond. Marsilia krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Hristea speelt de bal door. Roumeliotis rent richting de bal. Cârlescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 8:0

86e minuut.
Pedroso is nu in balbezit. Aulik speelt de bal door. Daar is Hristea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaharescu rent richting de bal. Zaharescu draait met de bal, schiet en ... Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Servác zal de hoekschop nemen. Cârlescu springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 34%, Jon.AsUL 66%.
FC Kristal Glam - Jon.AsUL 8:0