Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fido best team FC Basilea
442 aw Tactiek Diamond-Copy
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 8
7 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.7 gemiddelde waardering 56.5
uitstekend Schieten solide
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Félix zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş begaat een overtreding. Muntenuş krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Manolescu met een snelle inworp. Hagi probeert naar een medespeler te passen. Lachie rent richting de bal. Lachie draait met de bal, schiet en ... Smiorcăilă bokst de bal weg.

30e minuut.
Calvo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babić met de inworp. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Hoceden de bal. Gyulay is nu in balbezit. Gyulay passt de bal zonder na te denken. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - FC Basilea 0:1

38e minuut.
Hoceden passt de bal zonder na te denken. Babić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babić probeert naar een medespeler te passen. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Florescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Warmuziński rent richting de bal. Warmuziński passt de bal met de wreef. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Babić is nu in balbezit. Babić heeft problemen om de bal te vangen. Babić geeft de bal voor. Arguvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 56%, FC Basilea 44%.
fido best team - FC Basilea 0:1

52e minuut.
Mora rent richting de bal. Mora passt de bal in één keer door. Arguvan rent richting de bal. Arguvan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - FC Basilea 0:2

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Coppell de bal onder controle te krijgen. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coppell zijn tegenspeler op de grond. Coppell krijgt een gele kaart. Hagi raakt geblesseerd tijdens het duel. Lachie komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - FC Basilea 1:2

65e minuut.
Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. Lachie bereikt de bal nog maar net als eerste. Lachie haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fido best team - FC Basilea 2:2

72e minuut.
Hagi is nu in balbezit. Félix onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ţugurlan. Ţugurlan krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Coppell kopt de bal weg. Babić rent richting de bal. Manolescu maakt een afschuwelijke overtreding. Manolescu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Calvo heeft problemen om de bal te vangen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora speelt de bal door. Arguvan is nu in balbezit. Arguvan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Warmuziński onderschept slim de pass. Warmuziński probeert naar een medespeler te passen. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden draait met de bal, schiet en ... Vişan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fido best team - FC Basilea 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fido best team 53%, FC Basilea 47%.
fido best team - FC Basilea 2:3