Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: Minerul Stadium
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 41727
C.S Minerul Lupeni Bombardierul Galati
Strong DBCA Tactiek ghimpe :)
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.1 gemiddelde waardering 47.7
average Schieten adequate
good Passen good
very good Verdedigen adequate


4e minuut.
Žofka geeft een lange en hoge pass. Popielak rent richting de bal. Popielak haalt uit met een fantastische trap. Socaciu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Juraule probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Žofka is nu in balbezit. Mărăşescu onderschept slim de pass. Mărăşescu probeert naar een medespeler te passen. Mitroiu rent richting de bal. Mitroiu haalt uit met een fantastische trap. Scarlat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Daar is Boiangiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boiangiu. Boiangiu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Liabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Liabes passt de bal zonder na te denken. Cadíz is nu in balbezit. Mitroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mitroiu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scarlat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Dobeş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boiangiu geeft een lange en hoge pass. Kotorowski controleert de bal met de borst. Stefas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinţoiu verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Minerul Lupeni 56%, Bombardierul Galati 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S Minerul Lupeni - Bombardierul Galati 0:0

57e minuut.
Stefas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liabes rent richting de bal. Liabes geeft de bal voor. Popielak is nu in balbezit. Popielak haalt uit met een fantastische trap. Socaciu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Liabes is nu in balbezit. Liabes geeft een hoge lob. Bursuc met een sublieme pass. Popielak heeft problemen om de bal te vangen. Popielak draait met de bal, schiet en ... Socaciu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.S Minerul Lupeni 53%, Bombardierul Galati 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.S Minerul Lupeni - Bombardierul Galati 0:0