Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 17:57
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.15
  • Stadion: FC Basilea Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 12253
FC Basilea Jon.AsUL
Diamond-Copy Tactiek 5-3-2 Jon
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
16 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
49.2 gemiddelde waardering 43.6
very good Schieten adequate
excellent Passen weak
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Maleitas is nu in balbezit. Félix onderschept slim de pass. Félix geeft een hoge lob. Hoceden is nu in balbezit. Hoceden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ţonea heeft problemen om de bal te vangen. Hoceden rent richting de bal. Hoceden passt de bal zonder na te denken. Bijnens rent richting de bal. Bijnens haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Aulik speelt de bal door. Daar is Pedroso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijnens is nu in balbezit. Bijnens schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Jon.AsUL 1:0

20e minuut.
Babić rent richting de bal. Babić geeft een lange en hoge pass. Bijnens krijgt zijn hoofd ertegen. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Jon.AsUL 2:0

30e minuut.
Bocaş speelt de bal door. Babić rent richting de bal. Babić passt de bal zonder na te denken. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Goździkowy komt het veld opgelopen. Smiorcăilă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 29%, Jon.AsUL 71%.
FC Basilea - Jon.AsUL 2:0

54e minuut.
Pedroso onderschept slim de pass. Bieliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden verovert de bal door een tackle van achteren. Mora rent richting de bal. Mora geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Babić probeert naar een medespeler te passen. Aulik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden verovert de bal door een tackle van achteren. Hoceden schiet op doel. Nicolaescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Basilea - Jon.AsUL 3:0

59e minuut.
Mora is nu in balbezit. Mora probeert naar een medespeler te passen. Hoceden is nu in balbezit. Hoceden draait met de bal, schiet en ... Rokita probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bijnens is nu in balbezit. Bijnens passt de bal met de wreef. Mora probeert naar een medespeler te passen. Hoceden bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoceden haalt uit met een fantastische trap. Nicolaescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Basilea 32%, Jon.AsUL 68%.
FC Basilea - Jon.AsUL 3:0